Стварно не те разбирам .. ако не убедиш нас дека ја има втората црта,стварно ќе си бремена ? А гледаш дека тоа што со месеци ти велиме дека правиш невалидни тестови сме биле во право очигледно .Ајде доколку е до нас нека бидеш ти во право .. Ама и овој тест ти е негативен
@Bebee123 Овде нема љубомора, сите сме реални и ти посакуваме да ти исполни желбата. Тестовите би сејф ти се негативни а предходниот многу разлеан,невалиден. Еве слика од мојот би сејф на 5 дена доцнење како изгледаше. Со среќа понатаму
Eте уште еден доказ дека и е невалиден. Твоите линии каде се, а нејзините се кај мах што е за урина да се стави. Не знам што да кажам, премногу е упорна. Може и психата веќе игра улога. @Liu
Pred dva meseci imav spontan, vo ponedelnikot bev kaj maticnata na kontrola i mi kaza deka gleda minijaturna tocka no ne znae sto e, dali e cista, miom... Me prasa dali imame obidi i kazav da i nisto, a menstruacija imav pred 2 nedeli. Od radoznalost zedov test go napraviv negativen bese i go frliv. Sega pred malku slucanjo pak se zagledav vo nego eve sto izleze.
Епа драга моја прво смени ја матичната, неможе кај нив можеби или да или не. А од радозналост оди испитиј бета хцг па на сигурно ќе си. Ти го посакувам тоа што самата на себе си го посакуваш. П.с после 5-10 минути тестот е невалиден.
Според тоа што си имала менструација пред две недечи поверојатно е овој период да настапила или да треба да настапи овулација.. освен ако си имсла овулација веднаш после менс ,стварно не знам.. За секој случај направи утре уште еден тест и прочитај го резултатот после 3-5 минути.
Utre imam povtorno kontrola, posle pregledot telefonski mi se javija mi rekoa deka mora uste ednas da poglednat pa ke vidime.
Zdravo devojki, ve molam za mislenje dali nekogash nekomu pozitiven test ispadnal deka e negativen, mene mi ispadna denes pozitiven, jako pozitiven, a vekje dve godini se obiduvame za bebus, inaku sekogas mi docni bidejki nemam redoven ciklus, ve molam za mislenja, fala odnapred
Единствено може да се случи при биохемиска, што се надевам нема да се деси кај тебе. Со среќа и до лесно бременоста! Лажно позитивен нема никогаш, само лажно негативен.
Позитивен тест неможе да биде лажно позитивен, може само негативен ако е ,да е лажно негативен ако тестирањето е многу рано па да не покажало,чим ти е позитивен тестот значи си бремена,оди и преку крв испитај бета да не ти е во мисла,честитки и со лесно до крај
Абе што се разбираш ти од тест бегај таму нели гледаш дека на сите различно ги дава цртките,на некој две се една до друга,на некој се одделени по три сантими Божееее каква љубомора и завист меѓу вас
Ја на овој не гледам втора цртка, треба да е блиску до оваа убаво што се гледа. Негативен е овој. Прави со прва мокрача сабајле.
Vi blagodaram na odgovorite, Snowflake92 i AnaMarijaD, napraviov test preku krv, sega cekam rezultati....pozdrav