Eve podolu mojot rezultat od mart mesec Koj bese negativen Rezultatot e od gak skopje Izgleda sekoja laboratorija drugo dava dali vrednost dali pozitivno ili negativno
Ви благодарам девојки и ви посакувам на сите убави работи, а на тие што го немаат доживеано ова убаво чувство, кога ке бидат спремни да си го доживеат *
Здраво женски. Последна менструација ми беше на 09.август. На 9ти септември направив тест преку крв. Бетата беше 45. Денес пак направив бетата е 112. Дали добро се дуплира? Најверојатно сум имала доцна овулација, бидејќи според последната менст. Треба да сум околу 5 недели бремена, а бетава е мала за 5 недели. Се јавив кај матичниот ми вели добра е бетата..а нели според последна менст. Треба да е поголема?
Јас знам за два дена треба да се дуплира. Кај мене беше 600 па 1200 за два дена, така нешто. Исто околу 5 6 недели проверував.
Бетата на секои 48 часа треба да се дуплира (или барем да има 70% зголемување). Побарај мислење и од некој друг гинеколог.
Тогаш за два дена ќе испитам пак Јас планирав само еднаш да испитам, рачунав после на ехо ќе одам. Сега не ехо вели нема ништо ама направи пак бета да видиме колку е, направив. Вели најверојатно доцна овулација сум имала.. Ќе одам кај друг гинеколог, Ви благодарам.