Да, утре уште еден тест, да се надевам со потемна втора црта, а за викенд преку крв... После повеќе од година дена обид, се надевам дека се ќе биде како што треба
Се ќе биде како што треба дајбоже утре што потемна да биде цртката оа ќе ни пишеш кога ќе испиташ преку крв
Еве сум јас,пишував дека само што ми заврши овулацијата прокрварев па после одма почна да ме болат градите и уште ме болат се повеќе и повеќе, болки во долниот дел на стомакот и кичмата мислам секој момент ке добијам и се осекам како подмочана нон стоп и еве денес 12дена по овулација и 3 дена пред добивање решив тест да направам, вие што мислите?
Изгледа има , страв ми е да се израдувам пред да ми касни ама ете од пуста желба порано си напраив тест
Линијата е таман како за 12 дпо, ама сепак земи од аптека тест ако е овој од интернет продавница. @Mxrx тестот е негативен. Начинот на кој се штитите од бременост очигледно е ефикасен, не се стресувај пред секој циклус. Освен ако сега пробувате за бебе, читам си ги прекинала контрацептивните таблети.
Овие тестовите ефтините за бременост од каде ги купувате? Како лентички или касети што се? Имав прашувано порано во зегин, рекоа одамна немале такви