Не би требало вака да се гледа бела линија, или има или нема линија само така е исправен тестот, ова со белата линија ми личи пак на невалиден
Еве ме мене Го повторив тестот и веќе нареден ден цртата беше видилива . На на втор ден(сабота) доцнење од циклус исптав преку крв, бета 88. Во понеделникот докторот не ме виде на ехо ми рече рано е, но ми зема крв да направи спореба со претходната, но уште немам резултати за последната бета. Живеам во УСА и целосниот третман од почеток до крај е малку поразличен од кај нас
Супер позитивен ти бил тестот преку крв ама за ехо е рано треа барем бегата да е 1500 па за да се види. Ако е дуплирана бетата на последниот резултат значи дека си се развива се во ред со плодот.Пиши ни кога ќе ги доџнаеш резлутатите.
Сабота 88 понеделник 292 Денес ми се јави докторот, рече дека е ок но за 10 дена на прво ехо..ми го разубави денот
Баш ми е мило нека ти е со лесно па кога ќе одиш на ехо пипини како ќе поминеш што ќе ти каже докторот
Be safe тестовите дури сега читам исклучиво за ин витро се, јас па најчесто тие си ги купувам, во аптека не ми имаа кажано, да не зачитав упатство немаше ни да знам. Има некоја разлика, да си ги користам или не, искрено и не знаев дека има разлика во тест, тест си е тест или па
Нема врска, ама баш никаква На секој тест за бременост намената му е да детектира b-hcg. Како е постигната бременоста не прави разлика.
Po 4 godini I jas da docekam dve crticki.. proveriv I beta od sto ne veruvav 229 e.. Koj ceka da se izraduva Amin