Еее баш ми е мило! Со лесно бременоста ! Јас се разочарав денес.. На 11 дена по овулација понегативен не можеше да биде...
Ох да, знам. Но, баш чувствував симптоми, често мокрење, болни гради и ред други, истовремено и прочитав дека кај некои девојки покажало бледа линија на 11ти ден, ама ете... Се излажав. Ајде бидна, веќе ептен и пмс симптоми се се јавија така да, со среќа следен месец. Фала secret woman
Може да ми кажете што мислите за мојот случај јас сум нова на форумот дали е можно да сум бремена до (недобивање) имам уште 5 дена вчера направив тест излезе една бледа многу бледа црта и една нормална сабајлево го повторив тестот повторно ист случај само што е многу побледа дури како сенка од тој тест што го направив вчера што мислите дали е рано? И да напоменам имам болни и отечени гради болки во долниот дел на стомакот исцрпеност (со еден збор симптоми кои ме асоцираат дека постои бременост но сепак да не ми е од самата мисла )
Рано ти е направен тестот ама доколку има бледа линија истата треба да прогресира на два дена можеш да пратиш доколку имаш тестови и секако сподели сликички
Опааа Честитки од срце Рано ти е за преглед Направи си прво бета, да се види точно колку си бремена одприлика. Со среќа до крај девојче
Лелеееее мила ми го направи денот убав, одамна те читам и многу ми е мило што конечно се израдува Со среќа, имај си лесна бременост, многу ми е мило!
pozitiven e cestitki duso I jas fcera pustiv slika ot Testot pozitiven i denes sabajle uste eden napraviv i toj so crveni zar liniite So lesno da si gi nosime bebusite