Хелоу! Едно глупо прашање.. Може да споделите колку време го држите тестот (be safe лентите) во садот со урина? На упатството пишува 3 секунди, денес правев прв пат, но ми излезе невалуден, дури немаше ни една цртка, беше како разлеана? (не сакам и вториот утре да ми пропадне ) Фала!
Како пишува на упатството, така. 3 секунди е доволно, ама и 5 да го држиш не е страшно, повеќе не треба. Лентата да е убаво потопена во мокрачата, ама гледај да е до означената линија, не погоре.
Женски тестов е валиден и точен негативен нели? ми доцни недела дена со страв го направив примам терапија па не смеам бременост позз
Здраво, Последниот циклус ми беше во 11,10,2021, и јас вчера направив тест со утринска мокрача излезе негативен. Сега сакам да прашам некоја дали бил во слична ситуација како мојата, можно ли е после тоа да да направам и друг и да сум бремена?Да не сум избрзал со тестот, им ли шанси за бременост?инаку во понеделник закажав кај матичниот гинеколог?
Мојот прв тест беше ваков... Требаше да добијам на 19ти, сабајлево беше далеку потемна линијата . Повтори го за 2 дена со утринска