Zdravo.Na 23 noemvri pravev insemenacija na klinika.Predhodno piev 5 dena klomifen,potoa piev 5 dena estrofen.E sega osekam nisko bolka vo jajnicite i gradite bradavicite me bolat i mise osetlivi na dopir.Dali nekoj moze da spodeli iskustvo dokolku muse desilo slicno.Pizz
Незнам дали е соодветна темава за моево прашање, ама па можеби некој ќе ми помогне. Правев бета во адриалаб (синлаб) е сеа резултати на маил рекоа ама не пташав дали праќаат или како авицена некаде со најава треба да си ги проверам и од прилика за колку време ги камуваат резултатите да не знаете? Обично за лабараторија одам во авицена и поима немам како е ваму
Нема да ти се верува дека ова за бета ми беше 4то боцкање во живот. За возачка, еднаш негативна бета, една крвна слика и сега оваа позитивна бета. Немам општ матичен, немам здравствена книшка... Ме фаќа паника кога ќе видам што се треба да правам и испитувам во бременост. Ама тоа е ... жена
Хахај не се секирај, шти викаш ЖЕНА, за се да истрпи е создадена мислам. Јас со првото кога бев бремена бев убедена како сака нека биде јас природно ќе раѓам само за да не примам инфузии...тоа ми беше вауууу страшно, ама кога дојде денот несака да излага бре, чекај чекај јок и на крај пак под нож, па инфузии, па боцкања...ама и не било толку страшно Е бидејќи тогаш после пораѓај примав клексани и страшно ме болеа, а сега сум со мутации и најверојатно ќе треба да се боцкам и тоа сама, е сеа тоа ми е шок
https://www.bing.com/images/search?...ex=0&pc=HWMB&ajaxhist=0&ajaxserp=0&vt=4&sim=1 Имаш вака и на нет, некаде околу 4та недела. Честитки и со лесно
Zdravo devojki, mi kasni duri osum dena, deneska pravev test sure check i mi izleze negativen. Kakvo vi e iskustvoto so ovie sure check? Da ne e lazhno negativen?