Честитки и со лесно да си ја носиш бременоста Да не звучиме негативно, ама оди што поскоро на трансфузиологија и испитај си и генетски мутации. И јас сум со ќеркичка 9 год со школска бременост со неа, ама на почетоков на годинава и јас имав спонтан и испитав генетски мутации и ми се појавија неколку, па сега оваа бременост од позитивен тест ја почнав со клексани. Ти посакувам убава бременост уште еднаш
Со оглед на негативниот шур чек и 25 дена поминати од однос, мислам дека нема потреба да се притресувам за можна бременост...
Беше ли на гинеколог девојка ти? Си правите пезпотребни стресови доколку не сакате да дојде до бременост пазете си се.
Одете во приватна лабораторија и направет бета хцг (преку крв се прави). Лесно и едноставно за 2-3 часа ќе имате резултати на мејл и ќе знаете најточно на што сте. Звучи како клише ама следен пат внимавајте и имајте заштитени односи.
Да не напоменав треба да (не) добијам на 3ти јануари ви благодарам ке го повторам во сабота пак тестот
Ви благодарам на сите за убавите зборови, ви посакувам од срце сите кои очекувате да галите големи мешиња во 2022 Апдејт: сабајлево не издржав и направив и бета ми испадна резултат 2550, одма отидов кај матичниот го видовме сакусот убаво вгнезден во матката, за 2 недели на преглед да слушнеме срцева реакција. Малку се опуштив и сум со добра мисла дека ке биде се ред.
Srekna nova godina zenicki vi poskauvam site ovaa godina da se pofalite so pozitiven test I site vo trudnicki muabeti da se prefrlire