Овие тестови даваат евапорациски линии кои личат на позитивни тестови: https://fertility2family.com.au/2019/07/evaporation-lines-on-pregnancy-tests-am-i-pregnant/
Денес земав Be Safe, до сега сум ги користела овие тестови и ако е негативен е празно кај што е тест линијата но втор пат (мислам дека пред 10 месеци правев на оваа фирма) како ми се појавува бледо розе линија. Дали некоја се има соочено со овие тестови да даваат ептен лажно позитивен резултат како оние Престо?
И јас гледам бледа линија, повтори го за неколку дена. Мене овој тест секогаш ми дава точни резултати
Ovoj test jas go napraviv vo oktomvri mesec mi pokaza bledo, utre denta blledata crta zagina ja snema, mozis da vidis vo prethodnite postovi sto ja pustiv slikata od istiot test. Najdobro da si zemis fruht test tie se dobri i ima malecki testovi tie pokazuvast so utrinska urina, i nese skapi. Ama kajmene bese kratka radost go izgubiv moeto bebe na 11 nedela, izgubi srceva reakcija i morav na kiretaza na 30 dekemvri . ama ne gubam nadez povtorno kese tretiram so testovi po nekoj mesec.
Ги видов твоите слики, многу ми е жал маци. Дај боже наскоро сите да си ги дочекаме нашите бебенца. Јас утрово правев од тој фрухт тест и пак истиот проблем ептен бледа линија појака беше на тој претходниот а ми доцни два дена. Пак почнав овие два месеци да се стресувам со тестовиве.
Najdobro da odis kaj tvojot maticen ginekolog da vidi vo sto e problem sto ti docni ili bremenost ili od stres, mozno e da ti docni za to sto folikulot ne e uste pokasno za (ovulacija) a toa e od stres. Zatoa opusti se nemoj da si klavas stres , za bebe ke bide sigurno koga i da e, samo opusti se i smireno. Ti posakuvam se najdobro, so pozitiven test da imas
Мила а да си провериш прек крв направи си бета па ќе знаеш на што си мама да има цртка на тестов баш пушти ни и од Фрух тестот што го имаш правено да видиме.
Повеќе личи на негативен но тоа што ме копка е розе линијата на претходниот. Зошто да е лажно позитивен апла тој, ако овој е негативен, не пијам тешки лекарства освен витамини и метилдопа за да влиае на резултатот. Како и да е треба да одам на контрола до крајот на месецов па ќе видам што ќе каже матичиот.
Душо јас имав ваков со синко почекај и повтори го за 2/3 дена јас мислам дека е позитивен и од срце ти посакувам да е така и со лесно
Јас имав еднаш позитивен, после неколку негативни беа. Преку бета дознав дека сум бремена. Преку крв имаш направено да видиш?
Не сакав да те разочарувам пред да направиш и друг тест, ама и претходниот беше негативен. Линијата не е всушност линија, ако го зголемиш личи на размачкан крст.
Pozdav na site zeni sto se obiduvat za bebence nemojte nikogas da gubite nadez se ke si dojde vo svoe vreme gospod na site ke vi gi ispolni racete so mali angelcinja. Isto bev i jas tolku mn sakav bebence sto sekoj mesec pravev po 2testa i bas koga si rekov sto e moe ke si dojde izgubiv nadez rekov ajde uste eden test i taman ke mi dojde gledam 2crtki ednata bese mn bleda no sepak postoese bebence pa fala mu na boga sega si go guskam. Zeni NIKOGAS NE GUBETE NADEZ GOSPOD E GOLEM SITE NE RADUVA I KE NE IZRADUVA SO CEDA. vi pustam mnogu srekja na site sto se obiduvat i cekat 2crtki i posakuvam so lesno na tie sto se bremeni i go iscekuvam svoeto bebce❤️
Јас сум сигурна дека си бремена, направи утре уште еден од овој фрух тест и ќе видиш линијата ке биде малце потемна.
Да изгледа така затоа што има стакленце на тестот но како и да е сеуште чекам да ми дојде уште некој ден, ми е страв од повторно разочарување.
Немам маци затоа што оваа недела бев иста смена со мат. гин. но ако не дојде до понеделник ќе појдам да земам упат.