Баш го "толкував" вториот тест и јас тука гледам ептен бледа линија и мислам дека нема да се разочараш
Ellyy koj den od ovulacija go pravese testov? Jas se obiduvav mesecov prirodno i pravev testovi za ovulacija pa eve spored testovite i spored aplikacijata za ciklus denes mi e 10 den od ovulacija i negativen test za bremenost... sakam da se nadevam uste zosto pa gradive mi se ostelivi za razlika od obicno, ama sepak 10 den od ovulacija mislam bi pokazalo...
Zdravo devojki, vcera pravev hcg preku krvtaa mi izleze 34.4 kao pozitiven.. potoa napraviv 2 testaa mi izlegoa negativni i dvata. Dali nekoj imaal slicno iskustvo
Ne mi docni denes treba da dobijam ali nema. Beh na lekar poradi zgolemena temperatura pa sakah da si ispitam pred da mi dadat lekarstva bidejki ima sansi da sum bremema..
Realno nikogas ne mi e bilo tocno, mi docni i do 15 dena ponekogas, spored kalendarot mi e napraveno na 28 dena i denes mi e datata.. citav niz internet ako betata e povisoka od 25 deka e poozitivno i si dadov nades nekako, si velam da ne sum seuste 1 nedela pa zatoa mi e malku pokacena ne znam dali da se nadevaa nekako sakam da se nadevam..
Зависи од тестовите, некои не се доволно сензитивни за да покажат толкава бета. Најдобро ќе биде да си повториш за два дена да видиш дали правилно ќе се дуплира. Постои рана бременост, тоа е факт, се надевам ќе биде се во ред и бетата ќе си расте. Со лесно!
Edniot Self Clear a drugiot Sure chek i dvata se dobri, ali sepak ke go povtoram ispituvanjeto vo ponedelnik.. Immam golema nades
Бремена си, ама многу е малечка бетата. Направи по 2 дена пак бета, ако е се во ред треба да се дуплира и значи покасно овулација си имала. Имав јас сличен ваков случај. Бетата беше 45 а ми каснеше 2 дена. Само бе сафе ми покажа позитивен, другите негативни, Но не се дуплираше бетата правилно. И по 10тина дена имав биохемиска. Ти посакувам се најдобро
Да не те разочарувам,ама бета под 100 не е ок бета. Можеби се работи за биохемиска бременост и ќе добиеш менструација. Но не губи надеж,веднаш следниот месец можеш да продолжиш со обиди.
Членката пиша дека нема редовна менструација и дека некогаш и касни и по 15 дена. Ако не знае кога и било овулација, не можеме да изведуваме заклучоци дека бетата е не е во ред и дека можеби се работи за биохемиска бременост. Може да имала доцна овулација и денес да и е на пример 9 дпо, па бетата да си е таман. Додека не ја повтори бетата не може да се знае ништо. @Cvetce♡
Дај боже да е така. Кај мене во првата бременост бетата беше 77. После 10-14 дена доцнење прокрварев на 1 јануар и отидов на гак. Ми се испоразвикаа дека тоа не било бременост ,дека на ехо нема ништо и дека бета под 100 не е добра бета. Потоа си добив менструација. Следниот месец останав бремена,не ни проверив бета,дознав преку тест,а по една недела и на ехо видов точкиче од 5мм. Само споделив лично искуство. Им посакувам среќа на сите во исчекување. @Kailani
@mariz да имав бета под сто ама сите тестови домашни после тоа беа позитивни. На @Cvetce♡ се негативни. Треба да направи пак бета.
Utre ke napravam pak beta i ke vi pisaammm ♀️ se osekjam nekako vozbudeno i voznemireno ne znam i jas kako