Vi blagodaram mnogu.. Na 13.01 Hcg mi bese 34.4 IU/L Denes na 17.01 hcg mi e 1253.94 mIU/ml. Ne se razbiram bas dali e isto IU/L i mIU/ml
Со лесно! Со бетава само вадење од памет. Две бремености имав успешни, двете не правев бета. А имав доцни овулации и едвај бледа црта на тестовите. Со првото имав сакус и сеуште немаше бебче, следна контрола по 10дена имаше. Со второто на прво ехо имав точка минијатурна како со маркер направена (според матичната едвај 3 нед да бев трудна) и после 2 недели имав бебче со срцебиење. Давање пари и стресови со бета на секое... Секако што и да биде, се чека и на ехо дали ќе се појави..
Здраво, ме интересира дали е ова невалиден тест, бидејќи контролната линија е разлеана или сепак е негативен
Здраво имам едно прашање.Овој месец се обидувавме за второ детенце.Прерходно не сме пробувале инаку пет години е првото дете.Знам дека од прва нема да може односно мали се шансите,но ми се случи следново.Следев плодни денови работевме на случајот и требаше да добијам на 22 а добив на 25 сега но ми траеше еден ден и тоа малку на тоалет при бришење како за прв ден ми беше вообичаено така имав симптоми на добивање болка во кичмата и градите.Вчера и денес немам ништо а втор и трет ден ми се лудница при менструација.Сега правев тест негативен е? Мислења ве молам дали има шанса да сум трудна