Јас кога останав бремена ем ми дојде порано ем локва крв имав си викав ништо. Нареден ден кафеаво течеше направив тест и беше ептен бледа како сенка. Види си го тестот повторно да не има некога ептен бледа линија. Оние на фрухт најубаво покажуваат за разлика од шур чек.
Шур чек правев знам дека може ептен бледа цртичка така ми беше за првото дете но тогаш имав доцнење на циклусот а сега нема ништо на тестот негативен е а плус и добив ако може да се рачуна како менструација еден ден,никогаш ми се немаше случено претходно се замислив зашто знам дека се обидувавме но може е рано да покаже на тестот.
1 ден нема шанси да е добивање и да ти престане наеднаш. Направи повторно на фрухт и ќе видиш штом веќе се обидувате.
Здраво девојки. Зедов Clear Blue тест за бременост го правев 7 дена пред циклус и мислам дека излезе позитивен со послабо црвена втора линија. Денес направив друг тест (обичен за со утринска мокрача) 5ти ден пред циклус и излезе негативен. Дали сум бремена според овој тест на сликата? Мислам дека вториот тест е негативен затоа што е многу рано. Кое е вашето мислење?
Бремена си, убаво се гледа втората линија. Честитки и со лесно да си ја износиш бременоста, гали меше!
Ovoj test mi izgleda pozitiven duso ti si bremena ubavo se gleda crtkata nese panici i razocaruvaj ova ti go pisuvam od moe licno iskustvo i mene vaka mi bese so istiot test (Self Klear) bese pozitiven ama kratka bese radost kajmene go izgubiv moeto bebe.
Јави се кај гинекологот. Може да е крварење, евентуално биохемиска зашто многу рано ти покажа втора линија. Држам среќа да биде се во ред.