Девојки требаше да добијам на 29.01 но сеуште немам добиено. Направив два тестови од Clear Blue од кој едниот беше дигитален дватa излегоа негативни. Дали е можно да сум бремена? Дали се точни тие тестови? Поздрав, убав ден.
Би требало тестовите да покажуваат точно кога веќе ти доцни пет дена. Конкретно со овој немам искуство, во моите случаеви self clear беше точен на сам ден кога требаше да добијам
Незнам што да мислам 3 направив негативни се а сеуште немам добиено, а имам само болки во долниот дел на стомакот.
Ви излегол ли некогаш негативен тест ѕа бременост (sure check), а да сте биле бремени? Направив, негативен е, но ми доцни 4 дена.
Да, мене. После еден ден доцнење од малите ленти имаше бледа црта, на 3 ден на шур чек беше негативен на 5 ден на фрух позитивен.
Јас уште неможам да верувам од што гледам во тестов од прееска како да ми ја снемува?? Си викам прееска повеке ја имаше сега не да не случајно може да е лажрн тестов?? Јас најмногу посакувам се мислам дали да му соопштам на сипругот да не бифе џабе радувањево бидејки пре посакувано е бебенцево❤️ Се молам на господ да е вака како што викате
Gledam bleda crta Napravi si uste eden za 2-3dena za sigurna da bides. Vaka spored slikata mi izgleda pozitivno rana bremenost ti drzam sreka i cestitki za lesna bremenost da si imas