Cestitki duso pozitivni se so zdravje da si go nosis bebusot . Samo kazimi vo koja apteka gi kupi ovie testovi i kolku pari se ? Jas barav ama nikako da najdam.
Ти благодарам од срце сите да си дочекате чувсрвото е преубаво, инаку овие тестови ги има во сите приватни аптеки, сега се 1+1 95 денари
Фала Ќе побарам во аптека, повеќето ѓи нема, се тросат јас кога да прашам нема, од друѓите тестови ми имаа понудено.
Vo zivotot imam napraveno sigirno nad 50 testovi za bremenost, 4 bremenosti imam imano, za ednata bremenost nad 10 testovi, sabajle i poruchek imam praveno i site testovi gi chuvam i pozitivni i negativni, ne znam zoshto ali ete .... Samo sakam da vi kazam vo moite nad 50 testovi vo razmah od 5 godini, nitu eden ne se ima smenato so godinite. Bleda linija ostanuva bleda, negativniot ostanuva negativen, temnata vtora linija ostanuva temna i po 10 minuti i po 5 godini. Samo bojata se pravi zoltenikava vo prozorcheto. Samo moe iskustvo spodeluvam
Тоа ќе прашаш доктор. За секое апче треба доктор да те советува. Не може другите да знаат повеќе од докторот. Него тоа му е работа. Лично мене ми е дозволено да пијам и други апчиња за глава. Затоа доктор ќе си прашаш. Ова ми е најдобронамерен совет.
Закажав гениколог во понеделник, е сега се исплашив да ви казажам покрај 10 теста за бременост што направив и излегоа позитивни денес видов имам 3 капки крв и си викам што се случи, утре ке одам да ми земат крв па да се уверам преку крв
Не може да се лажно позитивни тестовите. Ако имаш уште исцедок барај од гиниколог подршка терапија да ти даде
Денес испитав hcg вредноста е 5тка јас си добив имам нормално крварење геникологот ми е закажан за во понеделник ке видиме што ке се случи ке прашам зошто сите тестови беа позитивни уште сум во прашалници
Биохемиска бременост. Дошло до оплодување ама не и до имплатација. Не е страшно, не се секирај. После биохемиска, шансите за нормална бременост биле поголеми
Сега се замислив. Што се дешава со шур чек? За првата одма ми покажа, тестот го правев на 30 ден од циклус. Ми касни, вчера на 32 ден правеб шур чек, негативен. Да си купам утре друг тест м?
Затоа воопшто не го сакм шур чек, јас од be safe сум презадоволна на неколку денови пред циклус ми покажуваше позитивен