Ме има како не, добро иде, поголемиот е во градинка малово е толку добро што да знам дека ќе се сите така 100 би родила АМА НЕ СЕГА фффф не знам дали го има тој тест тука. Маж ми се смее- па зошто не би они шо мака видоа @fana Сеа се нервирам едвај чекав да напраам сеа не ми се ни моча ама сум лута хаха
Сеа па нема ниедна линија[ (се надевам нег е) А на упатствово стои бар една...не сфаќам ATTACH]756241[/ATTACH]
Не, сеа убаво прочитав, тоа значи негативен. Ваљда ќе се опуштам сега и ќе добијам. Уште тоа ми фалеше хаха
На жалост знам што ќе беше...инаку чекав уште овој циклус за спирала да ставам. И кога ќе ми заврши ич не се мислам пошто сме бесни со маж ми
Дали е позитивен,ова е пред 5 дена пред менструација.За колку време би требало да има убаво црвена боја?
Позитивен е Па 2 дена доцнење ќе покаже убава линија, а на гинеколог недела дена по доцнење се оди... Честитки и со лесно! А зависи и од жена до жена и овулација до овулација. Јас бледа црта имав со ден, два доцнење поради доцни овулации...
Само сакав да споделам,едниот тест е од вчера и другиот од денес.Мислам дека е океј што е потемна црвената линија
На првата и втората слика ми изгледа негативен, на третата како да се гледа ептен бледа линија. Ама ако се појавила после 5 мин не е веќе валиден. На 7 дена доцнење би требало да биде многу потемна линијата, евентуално ако си имала многу доцна овулација. Направи уште еден утре или задутре
Правев во средата на 2 дена доцнење и беше негативен. И другиве бебиња у чудни термини вон плодни денови се направени. Баш ми е криво....нормално сама сум крива
А реално, знае да се појави црта како за бременост после 10мин а да е негстивен? Ја мислам не...зошто би