Честитки тестот е позитивен Инаку за ехо е рано, јас бев на ехо 10 дена после доцнењето на менструацијата и тогаш се виде (6та недела бев тогаш).
Девојки на 19ти имав незаштитен однос во плодни денови. Кога најбрзо можам да направам тест? Немам трпение.
Zdravo pominati mi se 12 dena od ovulacija dali ako napravam test za bremenost ke pokazi tocni rezultati ili da cekam uste dva tri dena da vidam dali ke mi zadocni menstruacijata? Ve molam sovet
И мене ми покажа на 12ти ептен слаба црта (на Фрух тест и не беше со прва утринска). Ако ти е измачување да чекаш направи си.
A kako somnez imam se nadevam deka sum bremena zaradi toa sto me bolat mnogu gradite, a dosega nikogash nitu pred menstruacija ne sum imala bolki
Ќе се разочараш и кога ќе добиеш (ако добиеш) мене ми е исто, ти како сакаш. Следам на Fetrility и мислам дека 98% имаат позитивни тестови на 12 дпо. А градите се супер знак, но и не мора да значи. Кога и да правиш тест, ти држам среќа за ||
Dali samo jas si gledam mnogu bleda linija ili testot e pozitiven da go povtoram za dva dena ne se gleda