И јас гледам бледа цртка, чим имаш време и за недобивање до 27ми, мислам дека ти е позитивен Со лесно!
И мене ми играше минатиот петок со ист ваков тест, следен ден со тестови се потврди а потоа и преку крв потврдивме, така да мислам дека ќе треба да ти честитаме Си во можност да земеш друг тест на пример Селф Клиар? Ако можеш причекај некој саат да се собере урина и направи го
Moj sovet da pocekas da ti zadocni menstruacijata pa da si napravi togas test, Ako ima bremenost ke pokazi pozitiven. Drzam palci Srekno.
Имааа Купи Фрух тест, околку 130 денари е и во Зегин го има. Направи го утре со прва утринска и прикачи го тука, да се израдуваме сите
Девојки здраво. Денеска направив нов тест со цел да видам појасна цртка ама испадна негативен.... Искрено се разочарав, можно ли е првиот тест да не е точен, знам кога е позитивен ретко е погрешно ама дали на некој му се има случено вакво нешто?
Во мојот случај беше така, прво позитивен па негативен. Сум имала касна овулација. И накрај се потврди рана бременост.
И јас гледам бледа цртка И мене ми беше вака два дена пред да добијам а после два дена ми се повеќе познаваше.
Последна менструација ми е на 18.02 ама во последно време циклусот ми е на 35-38 дена така да можеби 1 ден, два или воопшто да не ми доцни, во ист период од денот да ама не беше ист тест...
Здраво на сите. Значи вака последна менс ми беше на 6ти овој обично ми трае 5,6 дена.. Од 20ти имавме незаштитен однос се обидуваме за бебуш е сега 5дена потоа имам розев исцедок при бришење, после колку денови по зачнување се појавува инплантациско крварење можно ли е да сум бремена..дали да направам тест?
Најверојатно поради тоа и имаш и доцна овулација. И јас така добивав порано до кај 32-40 дена и двете деца ми беа зачнати покасно. Почекај уште 2,3 дена, еве пон пример направи тест, но со прва утринска мокрача. Има бременост мислам, но еееептен рана
Лепотици,4 теста од сабајле.Чекам резултат од ХГБ,на ехо не се гледа ништо.....Можно ли е да се надевам наубава вест?