Zdravo edno prashanje mozebi malku glupavo no sakam da znam kako se ispituva bremenost preku krv i kolku pari e dali upat se zema od kaj maticen ginekolog
Не е глупаво Преку крв од вена, независно дали имаш јадено или не, било кога во текот на денот. На приватно кошта околку 700 ден., а упат можеш да земеш од матичен гинеколог и со упат ќе те кошта 100 ден.
За бета хцг можеш да земеш упат од матичен гинеколог и со упат кошта околу 100 ден, а можеш и во приватна лабораторија без упат околу 700ден.
Vi blagodaram ke pocekam uste nekoj den da mi kasni pa ke napravam najverojatno pogreshno go imam napraveno vtoriot test za bremenost
Eden den mi kasni no zatoa ke pocekam uste nekolku dena ako mi kasni ke napravam beta hcg nikogash ne mi kasni tochno mi doagja na 28dena
Девојки, не издржав и направив денес тест. Треба за 3 дена да добијам, се надевам нема. Дали ми се причинува ептен бледа линија само на мене? Јајници ме болат секој ден... 11 ден од однос незаштитен. Досадна сум знам, ама многу сакам две цртки
Многу сум возбудена, ќе пукнам. Дај Боже да сум. Толку лош период имавме што со душа го чекам ова. Иако дека од првпат сопругот викаше нема шанси да фати. Јас длабоко во себе осеќам дека можно е да сум.
Se uste nemam ciklus iako trebese na 27mi no utre ke napravam ili beta hcg ili test za da vidam dokolku vo tekot na denov ne dobijam.. nemam nikakvi simptomi za dobivanje na ciklus ke vidime utre so dusha chekam kako i da e ke ve izvestam