Сабајлево го направив истиот тест викам ај ќе покаже божем поизразена линија но воопшто немаше линија. Ахх... ќе мора пак да купам друг. Поздрав до сите вас
Nemoj da gubish nadez pocekaj da ti zadocni jas vo petokot napraviv pokaza pozitiven so mnogu mnogu bleda crta edvaj vidliva vo nedelata napraviv pak i mi pokaza negativen se razocarav mnogu duri i placev no maz mi mi rece pocekaj nekolku dena cekav ne mi dojde a nikogash ne mi kasnese ciklusot i vcera vecerta kupiv od self clear sabaljevo go napraviv i pokaza deka sum bremena nemoj da se rastazuvash mozebi nepravilno si go napravil isto kako mene vo nedelata cekaj da ti zadocni barem eden den i napravi nemoj da gubish nadez ti drzam palci ke vidime dve crtki i kaj tebe ❤
A dali imash nekoi simptomi? kaj mene ima bolka kaj gradite okolu pupkite i vidlivi veni pi malku i grcevi kaj dolniot del od stomakot
Ako ne ti se ceka barem eden den da ti zadocni citav prethodno napravi beta hcg i jas vcera prashuvav za toa no sepak kupiv test
Благодарам многу за одговорот. Со лесно нека ти е, се радувам за тебе и се надевам и кај мене ќе биде така. Мене јајници ме болат една недела и затоа најмногу се сомневам. Пред 1 месец бев на гинеколог и пап и се супер. Вчера пешачев и осеќав омалаксаност. Ќе купам вечер или утре тест, на работа сум цел ден.
Koga treba da ne dobies? I jas osekjam zamor ne kupuvaj testovi opusti se ne misli na toa cim ti pokaza na prviot test tolku jaka crtka najverojatno si bremena no pocekaj da ti zadocni pa potoa kupi i napravi test za bremenost
Ти допишав во коментарот погоре, заборавив да ти честитам од што сум замислена. Утре или на први. Добив на 5ти март, па незаштитен на 19 и 21 март. Со тестовиве сум ептен смешна, поопседната отколку со ковид тестовине.
Ti blagodaram mila od se srce i ti ke se raduvash za brzo vreme na vakva srekja ❤ bidi trpeliva opusti se ne misli na toa od kako ke ti zadocni napravi test ili napravi utre beta hcg pominuvaj vreme so lugje okolu tebe da ne mislish na toa gledaj filmovi za pobrzo da ti pomine vremeto .. jas sum posmeshna uste bev vo ovulacija i kupiv tri testa i gi napraviv i normalno vo ovulacija bev i izlegoja negativni samo ne gubi nadez i opusti se ke vidish deka ke si i ti mamicka ❤