Сега маж ми го земал упатот од кај матичната и изгледа важел само за денес. Ај бе ќе направам и денес и во понеделник ако треба, нека се дешава нешто
Ќе каже после бетата, мислам дека ако има нешто сигурно ќе е барем нешто над 5. На 8 дпо веќе им дава бледа црта на Fertility. Базалната вчера 36.67, денес 36.65. До сега кога не сум била трудна над 36.62-36.63 повеќе не ми се качила откако мерам (околу 5-6 месеци ја пратам). Кога останав трудна во ноември ми се качила накај 36.65 прв пат. Ама и тоа не ми е веродостојно, може ради спонтаниот ќе се поремети и таа.
Ауу, ич не си стрплива значи, се префрли веќе во следниот месец. Знаеш дека барем до 12 дпо ништо не е сигурно, имаш време.
@fana Женски не можам сите да ве погодам со тагов, сакам само да ви кажам дека после долго размислување решив да го задржам и ова бебе.. Не знам колку е паметно, но кога ќе си ги избистрам мислите само тоа ми кажува срцето. Идеме со скоро 3 under two )) и луда мама што се прави херој
Баш те помислив и јас пред некој ден и само едно сакам да ти кажам а тоа е - секоја чест жено! Ти си жена, мајка, кралица! Многу ми е мило што си го избрала тој чекор. Не е лесен, ама верувам дека ќе се снајдеш и ќе си имаш 3 златни ангелчиња.
Еве ќе ја тагнам @danichap со 3 дечиња, на мала разлика. Можеби е претешко додека се мали, ама толку убаво изгледаат 3 дечиња, друштво што си се нонстоп Толку сакав и јас така едно по друго 3 ама околностите ме премислија, но не сум се откажала од 3то, ќе имам сигурно Со лесно само
@Angella7 те мислам, што направи? Правеше пак тест за да видеш дали се затемнува цртата или ќе почекаш да ти касни? Се надевам дека ќе си добиеш 2 убави црти, ајде со Господ напред
Не си луда мама Те гушкам. Имај си лесна бременост и од срце ти посакувам едно дунде, да ја разгалат батковците најмногу Се читкаме низ трудничките теми Која недела си?
Bravo mama Do 3 godinki se poteski,ke vidis golema razlika. Ajde pa za skoro moze ke me predomislis. Za zensko sekako
Негативна бета имав, тестот не бил нешто добар Денес ми е 10 дпо, тест не сум правела пак имам уплав сега