@lemon8ejt Браво мама И јас би постапила исто. Колку и да е тешко ќе се издржи. Јас па секој ден им гледам слики на моиве кога биле бебиња и се чудам колку брзо растатт Иначе другарка ми е пред породување со трето, за точно 4 год. И тоа сите со царски.
Не расплака овде утрински вака за убаво, браво мами, која одлука и да ја донесеше ќе наидеше на огромна поддршка од сите нас, а лудоста твоја и храброста ќе ти донесат ништо друго ами уште една огромна среќа за цел живот.
Поклон до земја, ти се восхитувам на храброста, браво Јас би постапила исто, се надевам ќе имам среќа да имам 3 дечиња. Ќе биде тешко ама ќе успеете. Среќно
Само напред мајка! Да се здрави живи трите, ќе биде и лудо и весело, и тоа е убавината Убава бројка, три дечиња и јас би сакала
@lemon8ejt Големо браво за одлуката. Всушност што и да одлучеше ќе беше исправно, но оваа одлука некако повеќе ми се допаѓа. Бог знае зошто баш сега ви го пратил бебенцето, има тој план за сите нас верувај. Сигурно ќе ви биде тешко, претпоставувам. Ама замисли си ја сликата за неколку години од сега и ќе сфатиш дека вреди секоја жртва и непреспиена ноќ. Јас од секогаш сонував за три дечиња, иако сега се молам за барем едно. Така да верувај дека сте благословени. Со лесно и живо и здраво бебенце да си дочекате.
Вие ми се израдувавте повеќе од најблиските искрено, не наидов баш на поддршка, но верувам дека секој што е родител ја знае жртвата, а и прво на потешкото помислува. Ви благодарам за секој збор, да знаете дека сте заслужни за една тешка одлука и нов живот.
Најбитна е подршката од маж ти. За другите не се замарај. Јас ако чекав поддршка од блиските,ќе се изначекав. Уживај си со твоето семејство Одлуките за свое дете, семејство, си ги донесуваме сами, а на другите им е работа каква и да е одлуката само да те поддржат, ако и тоа не можат, дистанца тогаш
Навистина многу ме израдува. Мило ми е што придонесовме да пресуди срцето. Потсвесно знаев дека ова ќе го одлучиш и мислам дека баш би реагирала како тебе на твое место на старт, но потоа со ладна глава би избрала да го родам Ако не е тајна, колкави ќе бидат другите две дечиња кога ќе се породиш?
Duso si donela dobra odluka ja imas mojata Podrska . Jas imam 3 deca rodeni i ova sto go nosam vo stomakot mi e 4to dete i sum radosna. Decata se najgolemata radost vo zivotot da znaes, mozebi ke e tesko malce dodeka porasnat ama nie site sto sme majki sne hrabri i uspesni za svojte deca. I kese borime za decata. Zatoa i ti si super mama Kese snajdis i so 3te
За жал кај повеќето е така.. Мене ми се чудат што планирам трето, па дури и сега да останам (веќе второто ми е 4ипол години и сум во план за брзо), не би се радувале некои од нив. Доста ми биле 2, зошто сум сакала 3 Со 3 сум се замислила и точка, јас ќе си ги чувам, нема они, а ако сакаат нека се радуваат со мене Со лесно уште еднаш и само со позитивни мисли
Познавам една што роди 3 едно по друго, по годинка разлика. Многу среќно семејство изгледаат. На крајот на денот ти и маж ти ќе ги чувате, а коментари од страна ќе има секакви. Ви посакувам да бидете семејство на кое секој ќе му се восхитува. А за дечињата уште поубаво ќе биде, секогаш со друштво, секогаш потпира едно на друго. Дај Боже нека е се како што треба. П.с. и јас би сакала да имам три дечиња
Луѓе дали ја гледата линијата или ми се причинувааа?? Да напоменам дека сум некаде 10дпо барем така мислам, и плус шурчек направив и таму ја има