Of lele hh pa ja ne sakam da ostanam bremena mislam sega ne sum podgotvena za toa.. Inaku vaka ja nadov ovaa tema so test za bremenost I procitav sto imate pisano sakav da se dopitam so vas kakvo iskustvo imate u testovite koj e po tocen test I zatoa go zemav self clear..
Ako ne mozesh da cekash napravi go sega mislam deka self clear pokazuva posle 8dpo taka pishuva na upatstvoto procitaj i napravi
Da taka pisuva ti blagodaram mnogu pa iskreno I nemozam nekako da cekam ajde ke vidam ke pisam sto sum napravila
Мојот не бил точен И си добив забрана и од маж ми и од мајка ми да правам тестови. Ќе морам во комшии да мочам тест од сега
Јас мислам дека и твојот беше точен еве јас втора бременост 27недела ја терам првите три теста од аптека негативни бета негативна за на крај веќе последниот кога го направив да покаже ептен бледа цртка еве слика во прилог јас мислам дека си имала малку покасна овулација.
Овулацијата ја следам со тестови и мерам базална температура, плус и ја осетив доста добро овој месец. Мислам дека нема никакви шанси за утка. 12 дпо денес.
Позитивен е, честитки, само малку е побледа линија за 4ти ден доцнење, јас правев на 4ти ден доцнење беше ептен црвена. Направи со прва утринска или испитај си бета преку крв.
Здраво, ми доцни 8 дена што е невообичаено бидејќи до сега и да ми доцнело тоа било до 3 дена. Направив 3 теста Selfclear последниве три дена сите беа негативни. Секако ќе одам на гинеколог, но дали рано ги направив тестовите? Поминати се 2 или 3 недели од ризичен однос, пред да требаше да добијам ги имав симптомите како болка во јајници и потечени гради