Нз дали навистина гледам или пак е лажна ,бидејќи на некои членки селф клијар им покажа лажни бледи Да напоменам во вторник не треба да ми дојди
Позитивен ти е тестот,бремена си,со лесно Не треба да е сива,баш таква како што ти е бледо розева,баш таква треба да биде,ние такви сиви бледи што имавме тие значеа дека се евапорациски линии или лажни.
Позитивен е, честитки! Мене селф клиар никогаш ми немаше дадено лажно поизитивен, а цела година од кога се обидувавме го користев. Само кога останав бремена ми даде линија.
Леле девојки,јас искрено неможам да се ослободам и да поверувам се плашам бидејќи скоро 3 години го чекам оваа,сабајле правам преку крв
Sto napravi na vtora beta se nadevam se e vo najdobar red se nadevam deka za brzo vreme i jas ke se raduvam na dve crveni crtki ti blagodaram mila za poddrshkata
Затоа оној од 50 тина денари најдобро се покажува. Јас таков позитивен имав на 2 дена доцнење со многу доцни овулации и многу рана бременост, после 4,5 дена имав минијатурна точка само на ехо (бета не правев, ама ептен рана бременост ми фати тестот од 3-4 недели макс). Неколку пати сум го правела кога ми доцнел мензис и апла негативен си бил секогаш, дури и сум го заборавила да се пресуши и по 1ч немало никаква ли лажна цртка.
Затоа јас се откажувам од правење тестови дефинитивно ,после тој што го прикачив тука сабајлето правев уште еден селф дома имав и на тој се покажа поубава бледа розева но сепак ја имаше и денес бета негативна но мене сеуште не ми дојде а ова е прв пат од кога имам да не ми дојди точно на 28 ден така да тоа ее .....нови сили ,нова надеж