Imam uste edna nedela do ciklus neznam sto me bodese da napravam i sega nemozam da veruvamseuste nesum prisebe
Јас сепак добив петокот попладне . Најверојатно или погрешно броење или претходниот месец дека порано ми дојде. Многу ме болеше стомакот, целата малаксана а и крвта е некако јака дури црна и има мирис .
Mnogu sum isplasena bidejki sum maloletna, ima li nekoja vrska sto ne go upotrebiv so utrinskata mokraca?
Нема врска. Ако го употребиш со утринска ќе ти покаже уште појака црта, ете тоа е разликата. За да ти се потврди бременоста оди и направи анализа преку крв.
Земи лабоквик 30 ден е а многу точен и направи го утре наутро. Овој што го постира дефинитивно е позитивен (не знам дали лажно позитливен или не ама дефинитивно гледам линија јас )
Земи лабоквик од Зегин како што ти кажа и @fana и штом ти касни и денес ќе ти покаже ако има нешто (мене тој тест ми покажа уште пред да ми доцни).
Има еден куп лажни, да не ги барам сите. Зафркнаа работа и Self. Мене истиот месец и оној од 30 денари плус.