Kade sto bev kaj aptekarkata zaedno so druga zena go vidoa i mi kazaa deka e pozitiven, mi dade uste eden od 30 denari utre nautro da go probam pa da otidam kaj nea, se nadevam deka ke mi pomogne okolu rabotive
Ако и на тој тест имаш било каква втора линија (макар и најбледа на свет) да знаеш дека е позитивен, немаш потреба да одиш во аптека да се малтретираш.
Zdravo Jas sum nova na forumot Na 7mi mesecov imav rizicen odnos, a ovulcija imav na 11ti, ja sledam so testovi. Koga najrano mozhe da se proveri bremenost i so koj test?
Jas gledam bleda linija isto pravev od ovie self clear..dali ti docni ciklus ili porano go napravi ...posakuvam ||od se srce mila
И јас го правев овој што го имаш сликано, имав бледа втора линија се израдував и кога бев на доктор немаше ништо и потоа добив
Zdravo milicki, eve go napraviv toj sto mi go preporacavte i negativen e, da napravam utre uste eden za sigurno?
Негативен е сега опушти се и ќе добиеш, знае да касни од мисли и нервоза. Феминки избегнувајте шурчек и Self clear многу многу често даваат втора линија а да нема ништо.
Направи со прва утринска мокрача ваков. Овој е негативен,но немора да значи овие се повеќе за утринска мокрача. Има во Зегин Фрух тест мислам така беа тие се најдобри или тука многу членики биле задоволни од бе сејф во него имаш два теста.
Јас имав неколку дена доцнење и направив шурчек. Кога гледам на форумов сите викаат лажно негативен бил често, а симптомите за бременост до таван. Одма малце надеж загулицка во стомак. Направив после неколку дена селф клир и покажа позитивен. Благо позотивен. Абе радости, со плачки со све. Ден подоцна бетата излезе 0.2 и поштено си добив. ((
zdravo deneska mi e 30 den od ciklus cel mesec probyvame, a posledniot ciklys mi bese na 44 dena e sega koga da napravam test so toa sto znae da mi dojde na 35 32 27 dena
И оној наефтиниот што е, што спомнаа погоре, заборавам како се викаше. Во кесичка е. Мене кога и да ми доцнело, таков сум правела, лажно позитивен не бил до сега. Со таков и бременост си потврдив со второто и тоа со ден, два доцнење и доцна овулација ептен, дали бев 3 недели бремена, ми покажа и тоа не со прва утринска мокрача.
@prettysunshine девојченце правеше ли уште еден тест,те мислмие пиша дека си малолетно можеме да замислиме под каков стрес си.