Такво едно плаво ко Алекс, таа е аристократија тешка, бела снегулка Иако омилена ми е Ели, ова малово секогаш ми мами насмевки.
Леле Данииии, алал да ти е! Затоа тебе те нема нешто Јас додека се одлучам за 3то, ти отиде на 4то Со лесно, што и да е, преубаво ќе би биде
Рано е да се види било што на ехо. Треба 10-14 дена да ти доцни за да се види. Најсигурна потврда ќе добиеш ако испиташ бета хцг преку крв. Ама 99% не си бремена, велиш дека не свршил во тебе а сте користеле и заштита така да според мене нема место за паника. Ама за да си олесниш психички направи си анализа преку крв (можеш и денес во приватна лаборатотија околу 700ден е) и ќе знаеш на што си. Големи се шансите и од стрес да ти доцни.
Мислам и спомна дека и сега почнала со односи, знае мензисот и од тоа да се поремети првите месеци...
Напраив еден лабоквик и еден селф клиар со иста мокрача. Лабоквик ништо, селф клиар побледа црта од вчерашната. Шанса немаше да доловам на камера. Или биохемиска или селф клиар треба да јадат ТУЖБА Сума сумарум не земајте шур чек и селф клиар.
Vekje prativ edna slika od mojot test od togas od 15ti napraviv uste tri...self clear gi izvafiv od kasetata za da slikam poubavo ...so maticna se slusnav ke pravam bhcg za 3 dena taman spored posledna mens.ne mi kasni treba na 23 da dobijam....me buni sto self na mnogu im dava lazno pozitiven jas na moite gledam blaga progresija na linijata praveni se sabajle pladne ...jas mnogu gi sqkam ovie dve crtickiii se nadevam ke si ja slusnam dolgo ocekuvanata vest...me poluduvaat bledive linii
На сите има по две линии. Земи си лабоквик слушај друшки тука ем ефтино ем точно. Дај боже и со нив истото да го видиш. Но сепак изборот е твој, можеш и бета да си чекаш до 23ти ако можеш да дочекаш
Labo se za posle docnenje na ciklus zatoa gi zemam ovie self clear ...a mene ne mi kasni posledna mens mi bese na 26 znaci gore dole na 23-24 treba da dobijam ili nedobijam...neznam dali rano gi praam i sega idi pa cekaj kako vek mi se gledaat ovie 3 dena ohhhh
Лабо мене ми покажа 3 дена пред доцнење и тоа со вечерна мокрача, така да ако има нешто ќе ти покаже и пред да ти задоцни.
@ANAMARIO Еве го мојот Лабоквик правен во 7 навечер, 3 дена пред дата за добивање. Прво мислев дека е грешен затоа што е ефтин ама точен си беше
Линиите и на горните тестови ти изгледаат како за бременост, оние кои се лажно позитивни имаат некоја чудна бледа боја на линијата (повеќе како накај сива оди) која едвај се гледа, а кај тебе е баш розевкаста како што и треба да биде. Дај боже да ти се оствари тоа што посакуваш
Znaci zenicki vaka 2 dena pred menst pravev test negativen potoa na 2 dena docnenje pak pravev test pak mi izleze negativen eve deneska 7 mi den mi docni na ginekolog imam termin tek ponedelnik da vidam sto detalno se desava sto me sovetuvate da napravam uste eden test ili badijala si frlam pari ??..