Порано ова со тестовите го немаше, знаеше да се лажно негативни ама лажно позитивни не... Дали им е некоја финта за повеќе тестови да се купуваат, ама ова не е во ред Ми иде да купам и јас да видам што ќе ми покаже, па обавезно да им се пише. Која цена се и каде ги има?
Дефинитивно... Цртата и вода да ставиш може ќе се појави Или некој маж да направи, може и него ќе му се појави
или баба греота за членката, баш ми е жал. во принцип има "лажно" негативни, во превод не доволно сензитивни ИЛИ бета сеуште не може да се детектира во урина. ама за да има позитивен тест реакцијата на антигенот ја буди бетата. утнале нешо у чекори.
A sto mislite za synlab posto tamuu ja pravev betata ima li sansi da e nesto rano ili gresno...??amq pa ne e logicno u krv da nema vo urina da ima od druga strana ....
Според мене, нема шанси да е грешна бетата. Ако ти е мисла, направи во др лабораторија ама како што кажа и сама не може во крв да нема бхцг, а во урина да има.
Прво и основно не може од ехо да види канцер, второ ако имаш канцер ќе имаш и други проблеми, трето смени го докторот но почекај резултати од пап да не правиш пак да плаќаш.
Ццц за вакви тешки дијагнози од ракав извадени, лекарите треба да одговараат и да плаќаат оштета за претрпен стрес. Можам да замислам, животот би ми се скратил. Иди кај друг гинеколог овој не е добар со паметот.
Мислам дека е редно Self Clear да се пријават негде и да се повлечат од продажба. Не е фер некој што со душа чека две цртки да добива лажно позитивен тест, а после да биде треснат од земја!
Или некоја што ич не ѝ е до бебе у моментот, срцев удар да добие. Правев еднаш баш од овој за секој случај кога ми каснеше. Среќа па точно си покажа негативен иначе ќе се отепав од страв за џабе.
Мислам дека цели два дена се отепав од стрес и од плачење, да не прочитав дека се овакви уште од земја ќе се траќав. Мислам дека е редно да превземеме нешто бидејќи стварно не е во ред нешто толку долго да исчекуваш и да ти даде потоа лажна надеж…
Точно, јас до сега секој тест нивни ми испаѓал позитивен и потоа ќе добијам и ме мава депресија а за шур чек веќе читам и по странскиве форуми дека им давале лажно негативни.