Ne mi stignaa rezultatite se uste, no mi dojde. Pa sega prasanjeto mi e dali moze da otidam na nekoj drug den osven tretiot den? Doktorkata mi rece koga sum sakala za vreme na ciklusot
Девојче каква докторка имаш бог да чува .... Како кога сакаш. На трет ден треба. Нека кажат поупатените каде боцкаат во недела за хормони. Свашта. Рак имало девојче мало, хормони да проверела кога сакала .... Ко водоводџија да е све да и е*ам.
@prettysunshine одма да смениш гинеколог. * * * Едит Туку читав наназад за девојчево и некои ѝ се нафрлиле зашто не користела заштита, нели е едуцирана, па одма тука мора некои членки да се пофалат дека они само кога биле спремни за бебе се онаделе. На пола од тука им се случило да им касни некогаш, а да биле сексуално активни и да не биле спремни за бебе у моментот. И притоа немало незаштитен секс или минимални се шансите за бременост ама ете паниката си го прави своето. И не користете едукација секогаш како аргумент или возраст. Оти сите знаеме како се забременува и пак сите сме направиле некогаш тест колку да ни е мирна душата. А и жени од 30+ години со деца се треселе од страв да не се бремени оти не се спремни за уште едно. Така да чил и помогнете ако знаете. Ако не, игнор.
А за жените во брак што се чудат од каде дошло бебето и појма немаат како се случило, како од марс паднати? Јас да не треба да им кажам како им биднало беља Имам такви два примера. Така што навистина не мора одма фурање како што да се едуцираме. Цел живот се едуцираме, па пак не знаеме. Некои не учат како во трлото да си седат, некои својата работа да си ја гледаат, па ти паметуваат кога да се мажиш, родиш... Некои не учат да се однесуваат. Па сега и да направи беља некоја, кај неа ќе биде де, не кај нас. Во право си за муабетот
Здраво женски. Ми касни менструацијата веќе 5ти ден, никогаш не ми каснело толку. Со дечко ми имаме и заштитен и незаштитен однос, но секогаш внимаваме. Направив тест Лабоквик и излезе негативен. Дали да направам повторно сабајле, и колку се точни овие тестови?
четврти ден ми доцни. Симптоми немам ни за добивање ни за бременост. После пораѓајот секој месец различно се чувствувам пред и за време на менструација така да не знам што ми е. Иако сум со ПЦОС и нередовни циклуси, за чудо последните 5-6 месеци добивав редовно на 28-9 дена. Моментално се стресирам. Никако не сум спремна за второ дете. Се мислев тест да направам, ама секој момент се предомислувам и убедувам дека сепак ќе добијам. Читав нагоре Self Clear давале лажно позитивни резултати. Дајте кажете каков тест да земам, ако не денес, утре морам да направам...
Направи лабоквик што се 30 денари. 100% ќе ти кажат точен резултат. Подобро направи веднаш за да не се стресираш па од тоа да ти касни уште повеќе.
Да си купам и јас од овие селф клеар или кои и да беа, може ќе се изненадам и ќе бидам „ бремена", а знам дека шанса немам за бременост со скоро 41 година Мислам со тие си ја потврдив првата и единствена бременост пред 7 години. Ги семтав за квалитетни и веродостојни. Пријавете во аптеките од каде сте ги набавиле и на новната страна ако имаат. Ова не е во ред. Прогуглајте по странски сајтови може имаат слични искуства. Лудо!
Го има скоро во секоја аптека, дури и во Зегин. Само да ти кажам дека аптекарките можат да ти кажат демек "тој е најевтин може да не ти даде точен резултат, тој е за ако ти доцни 2 недели бла бла". Значи не верувај, само лабоквик од најблиската аптека.
Self clear uzas gledaj pogore kakvi linii mene mi vadese bukvalno 99% bev sigurna a nemase nisto...beta0.10 ..self clear defenitivno katastrofa nevidena uste nemozam da se pomiram so toa kolku bev srekjna i kolku se razocarav
Оти како да има некоја бледа црта ама изгледа нема,затоа и под светло го сликав. Повеќе среќа нареден месец.