Mene soprugot mi zemal self clear od apteka i normalno, ushte pred da go napravam znaev shto ke bide ishodot. Mi pokazha vtora bleda i sekako nemav nikakva reakcija, citajki od iskustva na clenkite. Eve kako izgledashe testot
Мене овој ми изгледа на позитивен, бидејќи е розова. И јас имав втора линија ама сива - од исушена урина.
Ke vidime za 3 dena Ke spodelam, ama iskreno koga go donese odma soprugot odma bev rezervirana, kako, aj seedno, znam shto sledi. Vo sekoj slucaj dokolku dava lazhno pozitiven, redno e da se prijavi deka se so nekakva fabricka greshka testovite
Да повтори го за некој ден. Можеби не се квалитетно изработени па после 3-4 кога ќе се исуши урината се обојува и втората линија, но сива. А доколку е розева мислам дека би требало да е точно позитивен.
Уште во јануари истиов тест ми даде бледа розева линија, а не сива како што викаш после неколку дена направив уште еден од истата фирма и беше негативен па ај преку крв и не испадна ништо , а таман ќе се израдувавме дека од еден секс успеавме да направиме бебе
Жал ми е мислам дека треба да се пријави некаде. Сигурно имаат фабричка грешка. Досега знаев за лажни негативен, но лажно позитивен ми е мнооогу чудно
Мене овој ми личи на позитивен, не ми личи како на членките кои имаа лажно позитивен. Уште утре земи Лабоквик од 30 ден и направи си, ќе ти покаже ако има нешто. Јас ти посакувам жар црвени цртки
Да не се повторував и не ти пишав погоре, но и тој си личеше точно позитивен, ем не е на некоја екстра светлина сликан, а убаво се гледа розевата линија Со лесно!
Blagodaram, da se vrakjaat 2 crtki kaj site shto gi ocekuvaat so netrpenie shto poskoro Sepak self clear ispadna tochen vo mojot sluchaj, iako ne mi beshe verno. Ama definitivno laboquick ispadnaa najdobri a najeftini. Za nedela dena ke zakazham pregled, sega sigurno e rano, dali tocka ke se gleda edvaj Ke izvestuvam so update ♡