25ден од циклус, утринска мокрача позитивен Self Clear. Вечерта уште еден. Денес вечерва 26ти ден негативен Laboquick. Само споделувам.
Бледа црта. Но бе сум сигурна зошто и пред 2 месеци имав бледа линија ама бетата беше 2 и си добив. Очигледно нешто не е во ред со тестовите. Мене ни градите не ме болат. Сепак ќе ве известам за исходот.
А од лабоквик што доби? едит: извини не прочитав јас видов дека си добила позитивен и од возбуда ти пишав. Дај Боже да е позитивно.
Вчера ги читав постовите за Self Clear.. пред 2 месеци и се јавив на докторката да и кажам дека имам позитивен тест.. ми рече другиот ден да проверам бета беше 2 и добив.. па она ми се чудеше како сум видела позитивен тест.. а и сопругот ја виде линијата.. тестот беше Self Clear. За сега знам дека беше рано но морав да се уверам за тестовите дека можеби стварно не се ок и да ги избегнуваат девојките. Но за 2 дена ќе повторам и ќе известам..
Ако правиш на државно се чека околу 1 месец. Ако резултатите се во ред, нема ни да ти јават дека се стигнати. Ако саккаш да ти ги прочита, иди на матичен гинеколог