Земи си лабоквик, најефтини се, 30 денари а се точни. Ќе ти покаже ако се поминати 12 дена од односот.
Devojki gorniot test e od vcera, a dol iot e od denes..... Denes mi e 11 den od primena stop ineksija..... gledate li vie crtka ili samo jas jas ja gledam
Ти доцни? Некако тој пред некој ден повеќе се познаваше, да не е сепак од инекцијата... Ептееен бледа се гледа иначе.
Togas bea od ineksijata sigurno, ama veke dejstvoto mu e pominato 11 den mie denes.... treba vo petok da dobijam.... nekako se gleda linija
Почекај до сабота тогаш, па прави нов (сега веќе не давај пари за тестови).. И бета да правиш ќе ти е рано и пак нема да знаеш на што си. Најдобро чекај бар 1 ден да доцни.
Јас од овде што сум читала пред 12 дена од инекција знам дека не треба да се прави тест, не брзај, џабе се разочаруваш. Дај си време, џабе не си создавај стресови.
И јас бев со стоп инекција, 3-4 дена пред да добијам имав позитивен тест и еве сум 35та недела Ти посакувам иста среќа.
Има цртка и на двата ама прерано ти се направени. Хормонот од стоп инекцијата може да се задржи 14 дена во телото и да даде лажно позитивен тест. Се надевам дека твојот е позитивен од бременост. Ама почекај уште ден два и пак направи, ако е од бременост линијата би требало да се затемнува.
Mili moi znam deka sum dosadna po konsultacija so doktorot denes pravev nov test Clear blue po nekoe vreme izleze uste edna crtka, pravev nekoj drugi poeftini testovi nemase nisto....epa sega neznam dali e nekoja lazna linija
Имам прочитано дека на доста девојки кои користат Clear Blue им дава ваква лажна линија која изгледа баш вака, односно многу потенка во однос на контролната линија. Изгуглај и спореди ги. Се надевам дека наредниот тест ќе добиеш убаво позитивна линија.
Јас би те советувала да си направиш бета преку крв најсигурно и најточно бидејки уште ти рано за тест нз овој изгледа позитивен ама членката погоре кажа дека често се појавувавала таква линија на овие тестови за да не си правиш стресови направи бета а ние ке чекаме позитивен резултат