Се сложувам со @Emilia937, Clear Blue е познат по тоа што дава вакви евапорациски линии. Земи си пак од поефтините тестови.
Кога ви се јавуваат симпотомите на бременост. Правев тест негативен но ми доцни веќе 20 дена. Тестот го правев 15тиот ден преку ден.
А зошто не го повториш тестот? Од оние најевтините лабоквик (25-30 денари) или пак провери бета преку крв.
Мене ми доцнеше 25 дена па не бев бремена. Не доцни само од бременост. Ако е негативен тестот обрати се на гинеколог ( кај сестра ми на пример се испостави дека има цисти). Незнам дали чекаш симптоми, ама со негативен тест на 15 дена од доцнење нема бременост.
Да правев ама е негативен....утре ми е ден за добивање, па чекам да добијам за да правам преглед за проодност на канали, па повторно инсеменација....здравје ќе биде нема откажување
Здраво, во 34ти ден сум од циклус. Менструацијатљ ми е нередовна и не знам точно кога треба да добијам. Еве ги резултатитр од тестот. Ве молам за помош дали е позитивен
Ич да не го повторуваш....позитивен е...ништо нема да смени ако го направиш пак за да добиеш по црвена линија...честитки со лесно.