Вака личи на евапорациска ама сумлива си ми А да земеш Лабоквик и да направиш со утринска? И мојот прв тест изгледаше како да е со евапорациска линија.
Драга земи си најдобро Laboquiq (2-3 паковања) најевтин и точен. Јас се изнадавав пари за sure check и коа го повторив со laboquiq исто ми покажа- позитивен . Значи ако имаш bhcg хормон во крвта обавезно ќе ти покаже две линии
Фобија развив од тестови, еве ти кажувам. И твојата е бледа, ама сигурно си фатила пред датум за добивање. А мене ем ми доцни ем ваква бледа линија, ем друг негативен тест. Шо сакам повише не знам @fana ми доцни 4-5 дена. Во саботата требаше да ми дојде, ни с од симптом за мензис. Ништо женски, ќе видам ваљда и утре ќе направам еден со прва, па ако нема ништо, правец кај матична.
Да. На 3.12.2021 требаше да добијам. На 07-08.12 негативен, на 10.12 позитивен (двата теста лабоквик)
Za spokoj na dusa povyori go za 2-3 dena,jas imav bleda pa pojaka pa denes mi pokaza 2-3 nedeli i beta 141....ajde so lesno i zaedno ke brojime meseci dodeka dojdat nasite bebcinja na svet
Jas.... 7 dena po transfer odma mi pokaza 1-2 nedeli bremenost...denes 2-3 nedeli i odma otidov na beta.... Clear blue i najrana bremenost ja pokazuvat
Го повторив уштр наредниот ден, бев и бета да проверувам, но на ехо не се гледаше ништо, само задебелен ендиметриум (припрема на бременост). Тогаш бев 5+2. Ми рекоа за две недели пак да одам. Моментално сум во 6+1 гцн. Не можам да дочекам да го чујам срценцето.
Super,cestitki... Najdi si nekoja zanimacija i ne misli non stop na toa,eve uste 1 nedela.ti ostana i ke se izraduvas
Ne, se racuna od denot na punkcija, tuku od posledniot ciklus. Taka ke si presmetas koja nedela si. So lesno do kraj!