За мене ова е најточниот тест јас сите што ги правев негативни овој позитивен честитки и имај лесна бременост
На два дена пред добивање. Понеделникот требаше да добијам, саботата ми беше правен. Ама тоа не е правило, може да си имала пример и подоцна овулација па да покаже и на ден за добивање бледа, па дури и со доцнење може да има бледа линија ако имаш доцни овулации.
Znam koga mi bese ovulacija ja sledev na eho 21juli, sega pravev test nema nisto. Pijam dabroston zatoa go napraviv testot ako e negativen da gi prekinam. Me zbuni crtkata od sabajle) Ti blagodaram na spodelenoto, da si imas lesna bremenost ❤️
Здраво девојки, денес ми е 28 ден од циклус, освен осетливост на гради и еден ден болка во половина немам други симптоми, но бидејќи сакаме бебче направив 4 тестови и на сите 4 има бледа линија. Докторката ми е на одмор, па очекувам ваше мислење. Да напоменам тестовите се правени во различни денови.
Ако се појавува тест линијата значи дека е позитивен, има бременост, така пишува на упатството за тестовите, нели? Фотографирај ги тестовите, стави ги тука, напиши кој бренд се, кои денови ги правеше, колку време ти доцни и за што точно ти треба мислење.
2 од тестовите ги направив во средата, еден направив вчера со утринска, а еден денес 3 од нив се Self clear, а еден е sure check
Позитивни се. Ако те јаде љубопитност провери бета и чекај да дојде матичната. И онака нема што да ти види ако е рана бременост. Со бета мислам од 1500-2000 се гледа.