Знам како ти е стегната душата, но мисли само позитивно. Утре бета, за два дена пак. Не се стресирај со домашни тестови.
Ti pustam srekja da imas dobra beta Ne se stresiraj so testovi toa ti e nepotreben stres direkno idi si na beta... Ti kazuvam od isklustvo za 5 dena potrosiv brdo pari za testovi pravev po 3-4 na den
Кој што прави,јас тестови секои 2 месеци Првпат купив Би сејф, циклус доцни 5 дена веќе, не знам дали воопшто се точни овие тестови, не знам ни како се од прва се фаќа кај мене!!! Вторник преку крв ќе испитувам,а дотогаш.. Ѕирка нели
Дека е селф клеар па не сакам пред време да се радувам. Имам само некои киселини и кичмата ме заболува ништо друго.
Ако не ти се верува, земи си Лабоквик. Одма ќе светне втора линија ако е позитивен и тоа не мора со утринска урина
Треба да добијам на 28, нестрплива сум Направив тест денеска, како да има бледа линија Знам дека е рано…
Ovde kako da ja gledam mi izgleda pozitiven ,so prvata bremenost i jas fativ vakva senka edna nedela pred termin za nedoaganje
Не треба да е таму, многу далеку е тоа од првата цртка... Подобро повтори пак за некој ден со прва мокрача @Bjanka1992