Ајде без разочарување, опуштено и тестови само на доцнење, вака стресови плус си правите... По колку време се појавува таа црта на Селф Клиар? Одма до првите 5мин? Ако е така, обавезно веќе мора да се пријави фирмава. Тестот е валиден во првите 5мин, после не е, после од преслушување може да се појави таа линија евапорациска што си ја има на тестот...
E znaci stvarno vie od SelfClear i ShureCheck treba da se tuzat ! Tezok bezobrazluk ! Па и SureCheck се лоши и тие во колку случаеви периодов даваа лажно позитивни бледи линии.. Само лабоквик и БиСејф се веродостојни .
Или незнаат или си земаат процент од продажба ...јас кога праев праев од оние на лента најобичните и ми покажа позитивен 3 дена пред да добијам. Тестот го купив некои 40,50 денари.
Негативен е за жал... Не се разочарувај, опуштено, и опреми се со Лабоквик и Бисејф, ова другово се е ѓубре
Tocno, edino samo Labokvik i Bisejv se naj tocni testovi. A shurcek i Self klir se katastrofa davat lazni pozitivni rezultati. Treba dase tuzat.
Шурчек ми покажуваше негативен баеѓи време а бев бремена Не знам што е со тестовиве Ама нека знаат сите да не ги зимаат
Знам да, веднаш нудат шурчек, а од другава страна стресови доживуваме Мм во зегин беше не му давале, маж ко маж ајде што било, мене негативни дома, а претходно имав бледи линии со бисејф и бета 40, секакви мисли ми поминаа, дури и тука прашував дали е биохемиска бременост додека не дојде време за нова бета за профит се е...жално на толку пари, најарно бета директно испитување и на чисто си
Не им го кажувај тестот по име, речи им дајте ми го најевтиниот. Многу пати не знаат дека се вика Лабоквик, ги знаат по име само овие поскапите како Шур Чек и Селф Клиар
Јас како да гледам нешто ама не сум толку сигурна... Пробај да сликнеш под некој агол и не со толку многу светло.
Пред добивање најдобро е бета преку крв овие се точни тестови но со поголема концентрација на хормонот затоа или почекај уште 3 4 дена или направи си преку крв на овој тест јас не гледам втора линија ти посакувам да биде позитивен
Веќе сум на работа а и тестот го фрлив Ќе си почекам уште 3-4 дена ах пуста нестрпливост , сите да си видиме две || побргу
Како да ми ѕирка една сенка.Со првата бременост имав таква едвај видлива како овде. Јас немав живци да чекам ни два ни три дена ,одма наредното утро со прва утринска мокрача направив еден и линијата веќе беше бледа мн но видлива Јас на твое место би направила утре сабајле бетата ако има бременост ќе е повисока и утре од денес