Има нешто бледо, но не е розевко (како сива боја оди повеќе), а тоа може да е и евапорациска линија од тестот. Не правете тестови толку рано, па бети, па стресови. Се повеќе и повеќе ова го начекувам на форумот, тестови денови денови пред да закасни мензис. Бар 1 ден доцнење мора, зошто овулацијата може и подоцна да настапи.
Cupina, na 15den od et betata mi beshe 44,9 denes na 21den od et mie 388,9. Doktorot veli deka e dobro i deka slednata nedela sum na exo. Vashi iskustva ve molam
Треба отприлика да се дуплира секој ден, така според тоа супер е кај тебе. Наредна недела и срценце ќе си видиш Честитки и со лесно!
Сабајлево го направив тестов и сум збунета, се појави веднаш втора црта,но прилично бледа. Дали би значело позитивен тест или пак не го направив како што треба? Инаку ми доцни 4 дена.
Dobar e ovoj ? Barav laboquick nema mi vikaat mada utre ke odam u druga apteka od nego da zemam naj sigg mie ..
Јас имам на оваа фирма истиот само не беше како лентичка,и се испостави дека е супер тест,еве слика каков имав јас.