Рана бременост, затоа бледо. Хормонот Hcg е детектиран и чим ги има две, тоа е тоа Честитки и со лесно!
од кај го зема? јас ваков сакам да купам ама гледам истиот е како твојот само опаковката им е различна
Од Виола во Аеродром кај Тобако 2 го земав. Мислам на сликава трите се различни теста. Лабоквик се ко касета,овој Детект е вториот ко што имав јас а третиот не ми е познат.
Девојки едно прашање, правев тест Sure Check одма ја покажа Т линијата а Ц беше прилично бледа. Нормално паника 4 месеци како сум породена, но не сме ја утнале работата сигурна сум, со заштита било се едино да се случило нешто а да не сме приметиле а и 2 месеци и повеќе крварев обилно после пораѓај дури сега крај на Август-почеток на Септември како почнавме со односи. Немам ни симптоми на бременост. Менструација немам добиено сеуште после бременост. Прашањето ми е дали е можно да е лажно позитивен тестот, во Понеделник ќе одам на лекар ама пак паниката е огромна, со царски сум породена.. ококу 20ти Август бев на гинеколог ради крварењето немаше ништо се беше во ред, можно ли е за толку мал период да останам трудна..ќе полудам
Го имаш тестот да ни го сликаш да го видиме? Обично контролната е јако црвена а тест линијата е бледа.
Немам за жал го фрлив ама така беше и после одредено време, Ц побледа Т јако црвена. А и да сум 3 4 недели макс бремена толку ли јако црвена ќе ја покаже Т нели е тоа малку рано за толку високо Хцг, или нема врска?
Odi vednas do apteka kupi niv test i ke bides digurna na sto si . Dali e ovoj nevaliden ili sepak pozitiven
Мислам дека бил невалиден. Не се паничи, купи си Лабоквик, најефтин а најточен е. И сега да го направиш ако има нешто ќе ти покаже.
Направи си нов како што те советуваат. А можно е да останеш бремена, нема зошто да не е можно. Јас познавам женичка што остана така за 2,3м одма (царски прв), второто го роди кога малото беше некои 13м и тоа природно тоа. Ризик е, ама следат докторите и кажуваат која е најдобра опција...
Можно е љубави трудничка си. Обично шур чек лажно негативни дава, а лажно позитивни не. Селф клиар лажно позитивни дава. Дај направи со би сејф или лабоквик, најефтини и најточни се. Велиш немаш добиено циклус по порордување. Што те натера да направиш тест за бременост?
Баш тоа што немам, а не дојам воопшто и ме фати страв сите околу мене добиваат после 40 дена ја 4 месеци ништо. А и нешто од внатре ко да ми вика дека сум