Нееее, јас го правев три дена пред датум за добивање и со вечерна урина. Излезе позитивен и еве сум веќе 8ми месец бремена.
Zdravo sakam da prasam odprilikaa kolku denari koshta HCG testot za bremenost da se napravi, dali znae nekoj
Што толку тешко да се најде тест за бременост лабоквик? Секаде пребарав, не можев да најдам. Од нервоза го зедов шур лек што треба да правам утре/задутре. Е сега ме плаши да не дава лажен резултат
Лабоквикот ги наоѓав скоро секогаш во Зегин, ако веќе ти доцни циклусот шур чек не би требало да ти даде лажен резултат.
Бев и во Зегин, немало. Инаку утре би требало да добијам. Имам чувство ради ме болеше долниот дел де пецкање на левиот јајник де како менструални болки.
Шур чек мене ми е добар. Добив позитивен резултат на прв ден доцнење. Претходно не ми покажа ни еднаш позитивно.
И кај нас го нема, подобро земи си Би сејф, шур чек никогаш веќе не земам, за жал некои аптеки само тој го имаат, земи било кој само не шур чек и уште еден му заборавив името наназад го имаше и тој го имам правено жива катастрофа се и двата.
Никако Селф Клиар, цела серија не се нешто во ред. На многу членки тука им даде лажно позитивен резултат, разлистајте низ темите ќе видите.