Јас проверив преку крв завчера и негативен. Треба да не добијам утре или задутре. Има ли надеж? Имам силни болки доле во стомакот, може сум настинала јајници...
Честитки! Од кај го зема? Нема во Виола, нема во Зегин, Еурофарм ни таа на Орце Николов… Инаку лабоквик од кога најрано детектира?
Мене многу рано ми има покажано бременост, на 6-ти ден од трансфер со бластоциста, што му доаѓа од прилика како да сум направила 2-3-4 дена пред да ми доцни циклус.
радување после 10 недела да само да е успешно. ова веќе ќе ми биде петта бременост по ред нз на шо да се надевам рано е. некако сум мртва ладна ко да не сум бремена. пролетоска кога останав трудна се надевав многу, бев цврсто убедена дека ќе биде и се разочарав многу. сега толку не се замарам што на моменти заборавам дека сум бремена не се ни пазам шо сака нека е . смачено ми е веќе. незнам не можам да ви опишам како се чуствувам.
Кога најрано може да се направи тест за бременост после незаштитен однос? Или сепак поверодостојно е доколку ти доцни неколку дена?
Секогаш добивам на 27-28дена. Требаше да добијам вчера или денес. Сега направив тест self clear со прва мокрача и испадна негативен. Секој ден имам болки во јајници, затоа се сомневав дека биднало овојпат. Што мислите?
Pocekaj da ti zadocni barem den dva I zeni drug test za bremenost,ovoj ne go preporacuvaat imam citano po forumot ne dava tocni rezultati.Zemi od tie najevtinite labokvik.So sreka se nadevam nema da dobies
од еурофарм 32 ден. и во зегин го има, таму беше 39. со претходната бремонст 10дпо ми покажа мн бледа линија. сега за оваа бременост прво земав шурчек два три дена пред да добијам ми покажа негативен . и мислев не сум бремена. денот кога требаше да добијам ми доцнеше а мене не ми доцни никогаш. другата ден селф клеар направив покажа позитивен . после другата ден направив па шур чек покажа позитивен со бледа линија едвај видлива на прв поглед негативен тестот. за селф клеар не ми се веруваше оти на некои членки им даваше нели лажно позитивен. и го повторив со лабоквик испадна и тој позитивен.
Евапорациска линија е најверојатно. Незнам само измачување,боље порано нека доаѓа да поминам полесно со ова исчекување секој месец.Утре треба да добијам,симптоми како секој момент да добијам.Прерходниот месец менструација на 22 септември но не добивам на 28 дена туку од 30- 35 зависи секој месец различно.Тестот не е со прва утринска не сакав да правам но неможев да издржам. И линијата се појави после 10 мин.Мислење?
Да направиш утре со прва мокрача друг тест. Ова е surechek така? Се надевам дека овој месец ке се израдуваш
Љуѓенца, дали гледате ептеееенски бледа линија? Ако сте од телефон зумирајте и пуштете светлината на најсилно. Јас ја гледам, маж ми ја гледа, исто така и другарка Да напоменам дека тестот е направен вчера сабајле на 10дпо, ама не го фрлив и сега кога го видов има линија, па се плашам да не е евапорациска, а воедно сум со мутации и од почеток треба да боцкам клексан Треба да не ми дојди во петок, да го повторам со Лабоквик во четврток? И плус 2 дена по ред имам грчеви во јајници и половина
Па ова е убава бледа розе црта,зошто евапорациска? Мојата беше речиси невидлива па еве 15та недела ја полнам..
@Amora @Mravce @chanell Шур чек е женски.Еве секој момент мислам ќе ми пробие,болка во кичма исти симптоми пред добивање,мислам до утре ќе добијам.Цртката ми изгледа сумљива зошто во живо за разлика од сликата е како сивкаста помешано со другата цртка некои линии има од неа испуштени,затоа така мислам и се појави после 10-12 мин а не брзо.Не се надевам женски но ви благодарам на одговорот,ќе пишам секако до утре или задутре ако добијам или правам нов тест.