Zdravo drustvo ...najprovo cestitki na site clenki sto vidoa || ♡♡♡♡♡...sega help od self clear krenav race ovoj pat zemav od betty od toj livsane rozeviot ..dali nekoj gleda nesto ili ja zamisluvam ? Stomak kicma jajnici me bolat kako da vo sekoj moment ke dobijam ne izdrzav i trk vo apteka (((
Nemam za sabajle test Ama sekako ke kupam uste eden me kopka sega..sto gjavol me terase da pravam znaci so ovoe bledi linii vekje aman !!!
Хммм а да издржиш да не одиш во тоалет наутро и да купиш тест да го направиш? Макар што ако има нешто утре ќе видиш и поубава линија
Утрово правев со прва утринска два теста ама мислам првиот(десно) го извадив побрзо од урина и направив уште еден бе сафе па ме интересира мислење дали е позитивен или сепак е рано? Да напоменам на 8ми септември ми беше последна менструација а неколку пати се обидувавме месецов за бебе.
Па да и мене чуден ми беше затоа и пишав тука а баш правев по упатство малку под цртката ги потопив 3 секунди.. прв пат правам од овој тест каков да земам кој е најточен?
Да не ги имаш пребрзо сликнато или почека некоја минута? Едит: Па овој и Лабоквик ги фалат на темава.
Дефинитивно Земи си лабоквик Едит: Гледам си пишала на 8ми септември дека ти била последна менструација, ако добиваш редовно на 28 дена значи тебе ти касни повеќе од 20 дена, така да трк во аптека и зимај друг тест прави го одма, не мораш со прва мокрача. Ако има нешто ќе покаже сигурно
Овие се невалидни дефинитивно нема ни контролна линија на нив.Земи се Лабоквик од аптека за со утринска
Требало да постојат уште во мокрачата. Кога ќе почне да се бои тестот тогаш да го извадиш, 6-7 секунди.
Лабоквик во 10 аптеки побара другарка ми, никаде немало. Денес купила од Еурофарм на рекорд. Нешто дефицитарни ли стануваат