Почна да се обојува броев три секунди и го извадив го ставив на рамно според упатството ама испадна невалиден и затоа направив и втор ама и тој исто најверојатно нешто не чинеа тестовите штом и двата ми испаднаа погрешни.. Ќе земам лабоквик вечер ако најдам
Направив вчера вечерта со шуре чек испадна негативен сепак ќе почекам неколку дена па ќе направам пак
Ти касни ли или брзаш со тест? Ако ти касни тогаш треба да има појака црвена линија, провери најдобро бета тоа ти е најсигурно.
Neznam dali kasni,jas sum so neredovni ciklusi..od posledna mens treba da dobijam na 30.ama nikogas ne e mi e tocno ,od 28-45 dena znae da varira ,a ovulaciite mi se recisi sekogas posle 16ti den ....
Vaka devojki sega imafme odnos so mazotmi amaa svrsi nadvor na vaginata vo golema panika sum dali moze da navleze spermata vnatre ili ne na 9 novembar treba da dobijam
Не си трудна. За да не се замараш , нека не ти свршува близу вагина. Па така да се затруднуваше до сега 10 ќе имав родено.
Да, ептеееен ептен бледа гледам. Повтори за 2 дена со прва утринска. Ти доцни или пред да ти доцни правеше?
Пред скоро 4 месеци имав спонтан во 19 недела бев бремана со инвитро затоа што не можев да забременам природно.Не ми доцни треба да добијам за 4 дена ама сабајлето ми се слоши и одма помислив да не сум бремена направив тест и излезе ептен бледа линија
Направив уште еден тест со прва утринска се познава веќе поубаво.Не очекував мислев дека не можам да забременам и не користевме заштита,матичниот кажа најмалце година да помини за да одам на трансвер