Zdr da ve prasam nesto treba da dobijam na 9 Noemvri dali sega ako napravat test bi mi pokazalo ili rano e za da se pravi test
Многу е рано, ден пред добивање најрано можеш да направиш тест. Кај некои покажал и два дена пред добивање ама тоа не е секогаш случајc, затоа за најсигурно се прави дента кога треба да добиеш или да почекаш да ти касни, а најрано ден пред добивање.
Некој да добил негативен тест 3 дена пред добивање па после позитивен?? Денес сабајле правев 26ти ден ми е со утринска мокрача излезе негативен ... Некако имам ептен симптоми, лошење гадење, желба за храна, итн .. па скоро бев сигурна дека сум трудна. . обично околу 29ти ден добивам ...
Рано ти е имаш сеуште време почекај да ти задоцни.Симптомите се тие и за добивање,иако сметам дека е сеуште рано за било какви изразени симптоми за бременост,сепак секој индивидуално. Со среќа за ||
Па не баш дека ми се исти... Ова би ми било 4та бременост, пред добивање никогаш не ми се лошело, плус чудна одбивност кон одредени мириси... Почнав да мокрам почесто што до сега во три бремености ми се покажало ко позитивен тест. Но, секогаш до сега сум се тестирала најјрано еден ден по доцнење. Сега прв пат толку рано да се тестирам затоа сакав мислење
Гадење се појавува кон 4та, 5та недела, ама сосема е можно да си бремена, а негативен тест зошто 3 дена пред добивање е рано за тест. Среќно
Сосема си во право за гадењето, но мислам дека секоја наредна бременост е поизразена ( бар така сум заклучила во мој случај). Прва бременост ни л од лошење, заврши со спонтан, втора успешна лошење од 5та нед, трета бременост лошење од позитивен тест и таа за жал во 4ти мес трагично заврши... Сега прв обид после тоа во плодни денови и некако симптоми мн рано од никаде никаде, лошење до мислиш ќе повраќам секој момент, прво мислев да не сум фатила вирус ама цела недела трае.... Плус почесто мокрење .. ама се разочарав со негативен тест . Очекував бар мн бледа линија....
Дај боже да се израдуваш. Јас почнувам со почесто мокрење од овулација се додека не добијам. Мириси на лошење ме тераат пред добивање, а во бременост мака си немам. Јас цела сум обратна. А последната бременост само болки во гради после 3,4 дена од ризичен однос, ама што фајде симптомите кога последните бремености брзо ми завршуваат Дај Боже да си бремена со школска бременост
Фала ти многу Ќе почекам уште некој ден. Баш ми е жал што брзо ти завршиле бременостите.. Ти посакувам во најбрзо време две цртки и успешна лесна бременост
Добро утро женски мои ете и мене после 7 месеци обиди за второ мислам дека сега бидна работата, не ми се веруваше два пати направив затоа што не ми иде редовно еве и на сликава како ми доаѓаше. Дај боже кај сите да има вакви убави вести, ,јас денес не знам кај терам а цала недела кревав ко будала и сега ми е страв убав ден денес е 13 , се ми е некако поврзано со 13 малиот ми е исто роден на 13 секое добро на сите се надевам на добар исход
Ova mi izgleda kako test za korona ne znaev deka i vakvi ima za bremenost . Inacee sooo srekaaa i so lesnooo
Па пишува на нив хцг, значи го мерат хормонот за бременост Инаку овие се Лабоквик, најевтините и едни од најточните тестови за бременост моментално кај нас
Овие се тие најевтините, 30 и нешто ден, a доста точни и јас со ваков си потврдив бременост со второто. Со лесно и честитки @Bella10