@Yeeah те има приметено, знам млада си. Прво испитај си хормони, тероидна и сл, провери си ја крвта. Прво среди се самата ти, направи 3-4-5 месеци пауза од ова. Не му дозволуваш на телото да одмори, да се стабилизира. Колку што те имам приметено преку еден месец имаш биохемиска. Барем 2-3 месеци остави, релаксирај се, не мисли на ништо и посвети се на себе, за самиот организам да собере сила, да се закрпне.
Здраво девојки Нова сум на форум имам едно прашање. Со сопругот се обидуваме веќе година и пол за бебе, испитано се е во ред. Последна менструација ми беше на 9ти 10 и 11 ноември. Односи на 20ти и 22 ноември, треба да добијам за 9 дена. Дали е рано за тест?
Побарај лабоквик во еурофарм и помалите аптеки, Бети Фарм исто го имаа едно време. И тој на Фармавитал е точен
Истите симптоми се и за добивање и за бременост така да повтори го со прва утринска сабајле ако ти е сега правен овој.Или почекај уште 2 дена да видиш дали ќе добиеш па ако не направи дента,ако е позитивен цртката ќе биде уште потемна.Со среќа
Овај е сега правен, а си реков ке чекам до денот на менструација ама пусто срце не трпи. Се надевам на позитивен. Ти благодарам.
Ми се гледа како негативен. Ама нели е рано? Мене за бета хџг ми рекоа 14 дена одкако ќе ми доцни да проверам.
Јас утре треба да добијам и си помислив може ке покаже нешто, ке видам дали утре ке ми дојде ако не ке направам повторно тест.. Незнам искрено