бетата можи и порано. Се детектира во крвта најрано 10 дена после концепција и нивото се дуплира на секои два дена, дава секогаш точни резултати.
Во ред е да,не паничи опушти се.Ако сакаш да споредуваш/следиш линија практикувај истиот тест да го купуваш пример Лабоквик,бар јас така знам и јас така правев иако немаш потреба уживај и закажи си ехо за недела две
Некое недоразбирање било. Бета се прави на 10 ден од овулација, на 14 дена секој тест без грешка ќе ти покаже позитивен. Овој погоре е негативен, нема ни бледа линија.
Нормално дека ќе биде. Само позитивно, спротивно од тестовите. Еден убав ден, се ќе биде сончево дури и на најсивите облаци.
Се надевам дека ке биде така... Али едноставно ке полудам гледам мајки со деца, бремени мене срцето ми плаче..
Бледа е и контролната, земи некој подобар тест. Јас па како да гледам цртка втора еептен бледа, повтори си го ама со друг...
Ako mislis na ovaa linija toa e bela linija koja ponekogas se pojavuva tamu kade sto bi trebalo da bide pozitivnata ama e bela a ne so nijansa na rozevo (pozitivno) jas imav na 9dpo test so senka bukvalno od linija ama duri i taa senka bese na rozevo . Taka da jas sepak mislam deka e negativen za zal . Eve ja oznaciv belata (evaporaciska) linija kade ja gledam .
Ке почекам уште некој ден ако не добијам и ке одам ке проверам преку крв. Денес немам болки во кичмата само во градите и имам исцедок.
Negativni se site tri . Toa sto midlis deka e vtora linija ne e vtora linija ne treba da stoi tamu . Toa e od urinata i od sungerceto sto tamu stoi . Ti nacrtsv na slikata vsusnost kade bi trebala da stoi pozitivnata linija . I oznaciv so X kade ne treba da gledas .