Од кога почнуваат симптоми пошто јас сум со позитивен тест а симптоми скоро никакви. Според последна менструација сум од денес 4та недела. 10ти ден од трансфер.
Ne gledam tamu kade sto mi belezis tuku na drugata strana i na site tri imw edvaj vidlivi linii sto neznam dali uspeav da gi naslikam ubavo
Пошто читам некои имаат многу болни гради, жештини итн... а јас само болни гради на допир. И покрај позитивни тестови се двоумам заради симптомите.
кај секоја жена различно, не се споредувај , секој организам различен. Мајка ми немала ништо со мене освен задоцнета менструација, многу жени не ни знаат дека се бремени дека врват без симптоми единствено закаснета менструација
Epa i mene taka minse gleda zatoa vi gi sliknav a sum pravela i prethodno labo vaka ne mi davalo ..me podzbunija malku a i moze rano e 5 dena do ciklus imam
Не се секирај ќе ги дочекаш за 2,3 недели мачнините Јас со првото како слушнавме срце во 7ма нед, до 9ти месец повраќав. Е со второто не повраќав ама ми беше тешко од одредена храна и имав киселини, исто од 7+, а по 12та нед до крај веќе ништо, ни мачнина, ни киселина.
Првиот е и највеќе исушен и може е евапорациска линија, затоа најдобро да чекаш 1 ден доцнење, па тест. Ти посакувам две цртки
Toj sto e so senkata sto jas mislam deka e evaporaciska e vcerasniot ili denesniot ? Ako e vcerasniot i ako ne e evaporaciska na denesniot test ke bide uste povidliva crtata . Zatoa mislam deka sepak e evaporaciska taa zatoa sto naprotiv na denesnite nema nisto .. kaj mene bese taka vo prvata bremenost na 9dpo imav senka bukvalno senka , na 10dpo imav veke ubavo vidlivi bledi crti .Mozebi pa si imala podocna ovulacija pocekaj uste nekoj den .
Јас со првата и втората бременост имав болки во стомакот и кичма и зголемени болни гради уште пред да ми закасни ден два па се до некаде 7ма недела. Сега сум со позитивен тест, уште немам потврдено кај гинекологот, 4+3 сум и немам ќор симптом, само се пипкам дали почнале да ме болат гради на допир . Кај сите е различно.
Мене само гради на допир ме болат, друго баш ништо. И за тоа се сомневам дали се точни тестовите или пак биохемиска да не е.
Во овој случај најубаво ќе следиш со бета хцг ако испитуваш. Искрено, немам многу искуство со биохемиска, не знам како е изразена
Прочитав дека си со инв и јас сум со инв цела бременост ја истерав без ниеден симптом ни гради болење ни повеаќање ни гадење ги видов и тестовите толку црвена линија не може да биде биохемискс имав 3 биохемиски па затоа кажувам ако ти е на мисла направи уште еден тест утре задутре ке бидеш колку ке е потемна втората линија јас така си проверував додека дојде ден за бета...и нај битно мисли позитивно и се ке биде добро