Да не ме разбра погрешно, може ќе е рано за ехо, затоа да не се види. А тестот си е апла позитивен и лажно не е сигурно. Среќно и со позитивна мисла ќе биде се добро!
Ne , ne se sekiraj ni jas ne sum vo oblaci dodeka doktor ne potvrdi. Inaku sakam preku krv da mi potvrdi.
Што мислите за овој? Не се мои, девојката од синоќа има слабо крварење но прееска го направи повторно тест и ваков и излезе.
https://24apteka.mk/product/self-clear-test-za-bremenost/ Дали овој тест стварно покажува резултати после 8 дена од односот или сепак треба да се чекаат две недели?
Pa vo posleden period ovoj test na mnogu clenki im pokaza lazno pozitivni so bleda vtora linija.. ne go zimaj ni ovoj ni sure check . Sekoj drug test doaga vo predvid i e relevanten laboquick, be safe, fruch test . Inaku na temata posle 8 dena dali ke pokaze ili ne moze da otvorime cela diskusija . Toa zavisi od mn faktori - dali istoot den si imala ovulacija prvo i osnovno . Pa vremeto za implantacija duri i ako ima oplodivanje koe sto moze da varira . Mene licno najrano mi ima pokazano 9 dena posle odnos (inseminacija) ama toa bese so tempirana ovilacija i bev sigurna deka pred tocno 9 dena sum ovulirala . Ovoj pat koga ostanav bremena imav odnosi na dva dena pred ovulacija zatoa sto si ja osetiv ovilacijata ama imalo preziveani spermatozoidi . Znaci ne bi broela od den na odnos tuku od den na ovulacija . Za najsigurno ne si zamaraj mozok i pocekaj 13-14 dena od odnos za da bides sigurna deka ako ima nesto ke pokaze .
Pa bas poradi site ovie faktori koi ti gi nabrojav najubavo e dve nedeli da pocekas pa da pravis bilo kakov test dali od ovie domasnite dali beta preku krv . Osven ako ne si sigurna koj den ti bila ovulacijata togas od moe iskustvo i na 9ti den bi pokazalo pizitivno no toa samo so sigurna ovulacija .