Ова е позитивен тест, до 5 мин се чита резултатот, а и мене на овој тест никогаш не ми излегувало ваква линија, а имам правено многу пати.
Jas 4 dena pred dobivanje imav pozitiven test so mnogu bleda crta, i beta preku krv 81. Ete me 19+ sum bremena Hcg hormonot pocnuva da se laci odma od koga ke se vgnezdi oplodenata jajce kletka vo matkata. A toa moze da se slucu najdocna dve nedeli po ovulacijata. Znaci ako ima bremenost preku krv i na denot na dobivanje ke pokaze a i na tie podobro senzitivni testovi.
Pozitiven. Lele ko mojot da go gledam i jas imav taka bleda crtka. Ete me teram 5 mesec. Proveri i preku krv ako ti e misla. Ama ovoj test i te kako e pozitiven
Фала ви девојки, ама јас сабајле направив уште еден тест Sure Check, за жал негативен е, имам на бришење кафеаво. Баш чудно со Laboquick вакво нешто да се случи.
Da odis preku krv mila. Jas na Sure Check ic ne im veruvam. Znaat da dadat negativno a da e pozitivno. A toa sto si imala kafeavo na brisenje imav i jas, 4 dena po pozitiven test i otidov na doktor me pokrija so utrogestan iako samo tockicka se gledase i ne bese sigurna doktorkata. Bev samo 4 nedeli bremena. Moj sovet pravec na dezuren da te vidi i da te pokrijat so tetapija a po nova god beta da ispitas.
Sure check ми покажа негативен, BeSafe и Laboquick позитивни, на бета 40 Испитај бета, не се мачи со тестови....
Sure check pokazuvat lazno negativni mnogu pati . Ispitaj beta mozno e da si bremena sepak. . Laboquic se mnogu tocni a ti bese pozitiven da se nadevame deka ne e biohemiska bremenost , a za iscedokot nekoi zeni imaat i primast progesteronska podrska za da prestane a se bremeni .
Во текот на денот вчера направив уште еден Лабоквик, како да ми има некоја бледа линија, ги разглобив и двата. Првиот-жолтиот тест е тој од сабајле што го правев, а вториот тест е поручекта. Гледате ли вие нешто на вториот тест?
Имаш линија и на двата.Ако не слушаш овде од искуство,појди си на дежурен нека ти дадат прогестеронска поддршка,мн сме имале кафен исцедок и крварење и сме на прогестерон,јас сеуште примам Дабростон 18та недела сум.