Toa si se vgnezduva na mestoto poveke vreme dur da se zacvrsti i zatoa e mozno krvanje. Ne ostavaj na slucajnost. Pojdi na dezuren neka te vidat, i neka te pokrijat so utrogestan dur ne se potvrdi bremenosta kako sto treba. Oti za eho e rano nema da se vidi. A beta i vo vtornik i vo cetvrtok ke proveris ako e pozitivna vo vtornik, za da vidis dali se duplira kako sto treba. Posakuvam da se bide ok i da si docekas bebce vo race
Ovoj so potemnata linija li e sabajlesniot test ili ovoj so pobledata ? Odnosno koj e prv koj e vtor ? Ako vtoriot e so pobleda togas e za zal biohemiska ..Ako e ok se so bremenosta oti prviot definitivno pokaza deka si bremena linijata na testot od den na den se zatemnuva od zgolemenoto kolicestvo hormon beta . Ako bledee nedaj boze znaci nivoto na hormon pagja za zal .
Убаво има пишано членката вториот е вечерта побледиот. Ама и сите знаеме дека наутро е најконцентрирана урината па може и затоа да е потемна линијата, не доаѓајте до заклучоци немора да значи дека е нешто такво...
Пожолтиот, т.е тој со поцрвена линија е од вчера сабајле, тој побледиот е од вчера поручекта. Кога го правев вчера вториот тест, во исто време направив pre check, кој беше негативен, а на Лабоквик ете побледо се појави. Денес сабајле направив Шурчек и изчезе негативен.
Ne sakam da te razocaram ama mene na biohemiska mi lici .. se rakovodam po laboquick dvata testa onoj surecheck ne go zemam vo obzir oti stvarno znae da zezne i da dade lazno negativen . Za najsigurno ispitaj si beta ke ti kazev ama ako te kopka poradi praznicive i sakas da vidis porano trkni zemi uste eden laboquick napravi go utre sabajle .
Zdravo devojki srekjna nova na site srekjni praznici i ovaa godini mnogo mnogu crtki da gledame.... Vaka potvrdena ovulacija od 1-3 januar Tolku mn me kopka i ne sum mirna treba na 13 -15 da dobijam mesecov...koga najrano mozam da napravam test (znam deka e rano ) ama tolku mn cekam mislam znaete kako e da kupam denes eden? Da smiram psiha ima li sansi da pokaze nesto
Четврти ден ми доцни, направив Selfclear тест не со првата мокрача, не помина ни минута ми покажа позитивен, само што не знам колку да верувам затоа што погоре читав дека овие тестови не се веродостојни со резултатите, кои се најточни тестови да направам друг утре?
Мене исто ми беше, не помина ни минута две цртки. Ако сакаш да си сигурна направи уште еден тест. Ама позитивен е, со среќа