Здраво во која аптека можам да го најдам тестот за бременост лабоквик , од Охрид сум ако има некој од Охрид да ми каже
Тие што беа со ваков лажно позитивен немаа волку јака розева линија. Кај нив беше евапорациска што си ја има тестот, ама се појавува од пресушување или невалидност на тестот и бледа е (некогаш како сива) и слабо видлива. Ова е апла позитивен, без сомнеж. Честитки и со лесно!
Здраво на сите би сакала да ве прашам кога најдобро е да направам тест за бременост со сопругот имавме ризичен однос на 1 а последна менструација ми беше на 19.12 е сега кога видов на апликацијата која си ја водам за мене.покажувапе дека на први ми е овулација ..а еве ми касни направив тест негативен е ...секогаш сум имала редовна менс.
Немам некои симтоми ако пак сум бремена ова ке ми биде трета бременост но и јас со првите две намав некои симтоми
3 dena kasni,site simtomi za dobivanje ...ovoj go udaviv vo urina izgleda (3kapki staviv) neznam zasto pozolte odma ...izgleda nisto i ovoj mesec ..ahh zencinjaaa
Znaci ja i ti sme isto mene na 18.12 posleden ciklus ama jas sekogas sum so 3 4 dena pokasna ovulacija ,pogore imav pisano ...i mojot negativen iskoci a eve docni ..neznam
Ne znam sto da kazam no sum vo teska situacija me fatija sinusite a mi e strav da pisaj bilo sto ke si trpam pisi sto ke napravis
И мене ми е редовна ми доцни сега и правев тестови од бисејф и тој на л кои ми беа позитивни и двата. Утредента направив SureCheck негативен а besafe пак позитивен. Така да зависи и до тестот, направи си уште некој.
Ајде и јас да се приклучам. На 8ми месецов со дечко ми "направивме беља" ќе се изразам. Мислам дека ми е рано за тест, но од завчера имам некоја чудна болка во јајниците, како за добивање, а треба да добијам за недела дена. Исто така чувствувам страшен умор овие денови, не ми се станува од кревет. Нели е малку рано за било какви симптоми? И што би ме советувале кога е најдобро да направам тест?
Ima pominato 10 dena od rizicniot odnos. Ama pak se zavisi koga ti bila ovulacijata. Moze da bila i nekolku dena po toj odnos na primer i pak postojat sansi za da ostanes bremena. Zatoa pocekaj barem eden den pred doaganje na ciklus, togas sigurno ke pokaze dali si ili ne si bremena. Zemi laboquick test tie se najtocni. Ti posakuvam ishod kakov sto si sakate. Pozdrav
Па да 3-4 дена по односот ми беше.. Чудни ми се болкиве во јајници, дали е можно да се од бременост или нема врска..
Simptomite za bremenost i menstruacija kaj mene bea pa da ne kazam identicni. Taka da ne se trudi toa da go izanaliziras. Nemas druga opcija osven da cekas. Inaku ete da zememe deka ti e bila ovulacijata na 12 ti ,4 dena po odnosot. Ima pominato 6 dena, a vgnezduvanjeto vo matkata se desava nekade 7-12 dena po ovulacijata ako doslo do oploduvanje na jajce kletkata. Najrano sto mozes da napravis e za 5 dena od sega test.